Συνάντηση Φασούλα, Ρεντζιά, Ιωάννου με τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας (pics)

Gazzetta team
Συνάντηση Φασούλα, Ρεντζιά, Ιωάννου με τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας (pics)

bet365

Οι Παναγιώτης Φασούλης, Ευθύμης Ρεντζιάς και Μέμος Ιωάννου είχαν συνάντηση με τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας κ. Νεκτάριο Φαρμάκη, με φόντο και τις εκλογές της ΕΟΚ.

Οι τρεις δόξες του Ελληνικού μπάσκετ που έχουν βάλει υποψηφιότητα ενόψει των ερχόμενων εκλογών της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, συναντήθηκαν με τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας κ. Νεκτάριο Φαρμάκη και συζήτησαν για θέμα που αφορούν το μπάσκετ και τον τρόπο με τον οποίο διασυνδέεται η τοπική αυτοδιοίκηση όσον αφορά την προώθηση του αθλήματος και τη συνεργασία της ομοσπονδίας με την περιφέρεια για την διοργάνωση αθλητικών γεγονότων.

Άλλωστε τόσο ο Παναγιώτης Φασούλας όσο και ο Ευθύμης Ρεντζιάς είναι άριστοι γνώστες όσον αφορά τον τρόπο που λειτουργούν οι τοπικές αυτοδιοικήσεις. Η μεν «αράχνη» του ελληνικού μπάσκετ είχε διατελέσει Δήμαρχος Πειραιά για οκτώ συναπτά έτη, ενώ και ο Ρεντζιάς ήταν Αντιπεριφερειάρχης αθλητισμού στον νομό Θεσσαλίας! Αν μη τι άλλο έχουν την τεχνογνωσία προκειμένου να μεταλαμπαδεύσουν την εμπειρία τους στην προσπάθεια που θέλουν να κάνουν για την εξυγίανση του ελληνικού μπάσκετ.

Στη συνέχεια του προγράμματος της επίσκεψης στην πόλη της Πάτρας, πραγματοποιήθηκε συνάντηση και με σωματεία του αχαϊκού μπάσκετ, παρουσία των Κώστα Πετρόπουλου και Δημήτρη Δημακόπουλου! Στην εν λόγω συνάντηση αναλύθηκε διεξοδικά το μέλλον του ελληνικού μπάσκετ, ενώ ακούστηκαν και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το ερασιτεχνικό μπάσκετ. Από τα βασικά θέμα της συζήτησης ήταν η εξέλιξη και η ανάπτυξη του αθλήματος, το γυναικείο μπάσκετ, το 3 on 3, η βιωσιμότητα των σωματείων καθώς και η οικονομική ευμάρεια, η πρόοδος και ο εκσυγχρονισμός της ελληνικής ομοσπονδίας.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα