Πρόταση της ΕΟΚ για διακοπή των εθνικών πρωταθλημάτων χωρίς υποβιβασμό ομάδων!

Πρόταση της ΕΟΚ για διακοπή των εθνικών πρωταθλημάτων χωρίς υποβιβασμό ομάδων!

bet365

Σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr, η ελληνική ομοσπονδία πρότεινε στις ομάδες των εθνικών κατηγοριών να διακοπούν τα πρωταθλήματα, χωρίς να υπάρξει κανένας υποβιβασμός και παράλληλα να προχωρήσει σε αναδιάρθρωση.

Λίγες ώρες μετά το υπόμνημα των ομάδων στην ΕΟΚ, ήρθε και η πρόταση της Ομοσπονδίας η οποία έχει ως εξής: Αρχικά να διακοπούν οριστικά τα πρωταθλήματα, να μην υποβιβαστεί καμία ομάδα και στη συνέχεια να υπάρξει η ανάλογη αναδιάρθρωση.

Τι σημαίνει αυτό; Η Α2 Κατηγορία να διεξαχθεί του χρόνου με 20 ομάδες, η Β' Εθνική με 18 ομάδες ανά όμιλο, ενώ η Γ' Εθνική να χωριστεί σε τέσσερις ομίλους των 14 ή 15 ομάδων. Η τελική απόφαση αναμένεται να ληφθεί στις 7 Μαΐου, ήτοι το περιθώριο που έδωσε η Ομοσπονδία στις ομάδες για να απαντήσουν και να δώσουν τη συγκατάθεσή τους ώστε να προχωρήσει το εν λόγω σχέδιο.

Βέβαια το πρόβλημα αφορά την Γ' Εθνική και αυτό διότι ακόμα τα πάντα ήταν ανοικτά όσον αφορά τις ομάδες που θα προβιβάζονταν και γι' αυτόν τον λόγο έχουν ενημερωθεί και οι αντίστοιχες τοπικές ενώσεις οι οποίες θα κληθούν να δώσουν λύση.

 

Τελευταία Νέα