Βεζένκοφ: «Να προστατέψουμε εμάς και τους γύρω μας»

Βεζένκοφ: «Να προστατέψουμε εμάς και τους γύρω μας»

Gazzetta team
Βεζένκοφ: «Να προστατέψουμε εμάς και τους γύρω μας»

bet365

Ο Σάσα Βεζένκοφ φιλοξενήθηκε στον τηλεμαραθώνιο του ΠΣΑΠ σε συνεργασία με το gazzetta.gr και μίλησε για την νέα πραγματικότητα που βιώνει.

Ο φόργουορντ του Ολυμπιακού είπε αρχικά: «Συγχαρητήρια στον ΠΣΑΠ και το gazzetta.gr για αυτή την κόνηση. Όλοι πρέπει να βοηθήσουμε σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς. Είναι πρωτόγνωρο τώρα αυτό, που μένουμε σπίτι, αλλά υπάρχουν δημιουργικά πράγματα να κάνεις. Κυρίως να δεις την οικογένειά σου. Συνέχεια γκρινιάζουμε που δεν έχουμε πολύ χρόνο και είμαστε στην τσίτα που δεν τους βλέπουμε. Τώρα μπορούμε να χαλαρώσουμε, να δούμε τους κοντινούς μας ανθρώπους, να κάνουμε πράγματα για τον εαυτό μας και να μείνουμε σπίτι, για να προστατέψουμε εμάς και τους συνανθρώπους μας».

Για τους συμπαίκτες του ανέφερε: «Είμαστε 10 μήνες μαζί. Ο καθένας είναι σε μια διαφορετική γωνια του πλανήτη. Μένουμε σε επαφή, ρωτάμε τι γίνεται, έχουμε επικοινωνία κι ο καθένας προσπαθεί να διατηρηθεί σε καλή κατάσταση μέσα στο σπίτι».

Για το τι κάνει για να κρατηθεί σε μπασκετική φόρμα, συμπλήρωσε: «Μπασκετικά, αναγκαστικά δεν μπορείς να είσαι ενεργός. Είναι κλειστά όλα τα γήπεδα. Κάνουμε κοιλιακούς, ραχιαίους, κάμψεις και κάποιο πρόγραμμα από το γυμναστή, για να είμαστε σε καλή κατάσταση για τη συνέχεια, όταν έρθει».

Για το πως φαντάζεται το φινάλε της φετινής σεζόν στην Euroleague, πρόσθεσε: «Προσωπικά, πιστεύω πως δεν είμαστε σε θέση να μιλάμε για αθλητισμό και μπάσκετ, εφόσον συμβαίνουν αυτά γύρω μας. Υπάρχουν αρμόδιοι για να συζητήσουν. Μεγάλες διοργανώσει, όπως οι ΟΑ αναβλήθηκαν. Περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει, ώστε να επανέλθουμε κάποια στιγμή και να τελειώσει όλο αυτό όσο το δυνατόν πιο γρήγορα κι ανώδυνα γίνεται».

 

Τελευταία Νέα