Το Kobe Bryant Roof Court στην «καρδιά» της Αγίας Παρασκευής! (pics)

Το Kobe Bryant Roof Court στην «καρδιά» της Αγίας Παρασκευής! (pics)

Gazzetta team
Το Kobe Bryant Roof Court στην «καρδιά» της Αγίας Παρασκευής! (pics)

bet365

Το πρώτο γήπεδο οροφής στην Ελλάδα είναι γεγονός! Βρίσκεται επί της Λεωφόρου Μεσογείων και είναι αφιερωμένο στον Κόμπι Μπράιαντ.

Ο «Black Mamba» ήταν ένας παίκτης και άνθρωπος που επηρέασε τις ζωές πολλών ανθρώπων στον κόσμο, προσπαθώντας να τους μεταδώσει το γνωστό «Mamba Mentality».

Γνωστή εταιρεία αθλητικών ειδών αποφάσισε να κρατήσει «ζωντανά» όλα όσα πρέσβευε ο πάλαι ποτέ σταρ των Λέικερς και δημιούργησε ένα γήπεδο στην μνήμη του, στην οροφή του καταστήματος που βρίσκεται απέναντι από την πλατεία Αγίας Παρασκευής.

Στο mini basketball court δεσπόζουν τα Νο8 και Νο24 που φόρεσε στην καριέρα του ο Κόμπι, ενώ η μορφή του υπάρχει στο παρκέ. Την επιμέλεια του γηπέδου έκανε ο painting artist, Same, ο οποίος δημιούργησε κι ένα μεγάλο «Mamba» κάτω από την μπασκέτα, υπενθυμίζοντας σε όλους να ξεπερνούν διαρκώς τα όριά τους.

To Kobe Bryant Court βρίσκεται στην Λεωφόρο Μεσογείων 433 και είναι ανοικτό προς επίσκεψη με αίτημα στην ακόλουθη σελίδα → https://bit.ly/39NyWfQ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα