Ο Διαμαντίδης σου μαθαίνει να σουτάρεις... σαν Διαμαντίδης (pics & vid)

Gazzetta team
Ο Διαμαντίδης σου μαθαίνει να σουτάρεις... σαν Διαμαντίδης (pics & vid)

bet365

Ο Δημήτρης Διαμαντίδης βάζει ξανά τα αθλητικά του, μπαίνει στο παρκέ και σου μαθαίνει τα μυστικά του σουτ κάθε Τετάρτη στο Eurohoops Dome.

Πόσες φορές έχουμε χάσει την φωνή μας μετά από ένα φαρμακερό σουτ του Δημήτρη Διαμαντίδη; Η ιστορία έχει γραφτεί ανεξίτηλα από τα χέρια του αριστερόχειρα legend της EuroLeague και τώρα έχεις την ευκαιρία να εξελίξεις το σουτ σου στο πλάι του!

Ο διευθυντής της Eurohoops Academy παίρνει την μπάλα στα χέρια του και σε περιμένει ΚΑΘΕ Τετάρτη (18.00 & 19.00) στις εγκαταστάσεις του Eurohoops Dome (Ευρώτα 24, Κηφισιά) για να μάθετε παρέα την τέχνη του σουτ!

Αν θες και εσύ να ζήσεις την απόλυτη εμπειρία, δήλωσε συμμετοχή στο τηλ +30 697 665 7584 ή στο e-mail [email protected].

Λίγα λόγια για τις Shooting Days

Οι Shooting Days πραγματοποιούνται κάθε Τετάρτη και Κυριακή στο Eurohoops Dome και μας βοηθάνε να βελτιώσουμε το σουτ μας και την τεχνική μας.

Ο Head Coach της Eurohoops Academy, Κωνσταντίνος Σταμάτης και το έμπειρο προπονητικό επιτελείο της ακαδημίας, έχουν σχεδιάσει ένα εξειδικευμένο ασκησιολόγιο που θα σε βοηθήσει να μάθεις να σουτάρεις καλά, προσαρμοσμένο σε διάφορες συνθήκες του παιχνιδιού.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει ασκήσεις που θα ενισχύσουν την ικανότητα υποδοχής της μπάλας, το ρυθμό και τη μηχανική της εκτέλεσης, καθώς και το συνδυασμό κινήσεων για την ιδανική εφαρμογή του σουτ σε συνθήκες αγώνα.

Shooting Days 2019-20 στο Eurohoops Dome

Τετάρτη, με την καθοδήγηση του Δημήτρη Διαμαντίδη: 18:00 – 19:00 & 19:00 - 20:00

Κόστος: 30€ (20€ για τους αθλητές της Eurohoops Academy).

Κυριακή: 18:30 – 19:30

Κόστος: 15€ (10€ για τους Αθλητές της Eurohoops Academy)

Τηλέφωνο επικοινωνίας: +30 697 665 7584

E-mail επικοινωνίας: [email protected]

 

Τελευταία Νέα