Δέδας: «Δεν μου άξιζε να αποβληθώ»

Δέδας: «Δεν μου άξιζε να αποβληθώ»

bet365

Ο Έλληνας τεχνικός της άποελ Χολόν αναφέρθηκε στην ήττα από την Μπούργος καθώς επίσης και στην αποβολή του.

Η Μπούργος βρίσκεται στον ημιτελικό του BCL όπου θα αντιμετωπίσει την Στρασμπούρ.

Η ισπανική ομάδα επικράτησε της Χάποελ Χολόν με 77-86 σε αγώνα ο οποίος σημαδεύτηκε από την αποβολή του Στέφανου Δέδα και την επίθεσή του σε καμεραμάν.

Ο Ελληνας τεχνικός μετά το ματς δήλωσε πως, «Συγχαρητήρια στην Μπούργος. Ημασταν στο παιχνίδι για 25 λεπτά, ακολουθήσαμε το πλάνο μας, είχαμε καλές επιλογές στην επίθεση. Στην τρίτη περίοδο είχαμε πρόβλημα με την εφαρμογή του πλάνου μας, φορτωθήκαμε με φάουλ σε σημαντικούς παίκτες.

Τα κριτήρια των διαιτητών δεν ήταν ίδια, και ο Κοζλόφσκι μου έδωσε δύο τεχνικές παίκτες σε 10 δευτερόλεπτα χωρίς λόγο και με απέβαλε. Συγχαρητήρια στην Μπούργος, έπαιξαν καλύτερα από εμάς, αλλά έχω παράπονα από τους διαιτητές γιατί δεν ήταν προετοιμασμένοι για τις συνήθειες που έχουν κάποιοι παίκτες της Μπούργος, όπως ο ΜακΦάντεν, ο Κουκ ή ο Μπενίτε.

Επίσης δεν μου άξιζε να αποβληθώ. Αλλά στο τέλος της ημέρας κανείς δεν θα το θυμάται αυτό. Ίσως δεν είναι πολύ έξυπνο αυτό που θα πω, αλλά ελπίζω να είμαστε εδώ και του χρόνου. Να δούμε σε ποια διοργάνωση θα παίξουμε, πόσο ισχυροί θα είμαστε».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Χολόν - Μπούργος: Ο Δέδας αποβλήθηκε ξανά και τα έβαλε με καμεραμάν... ξανά (vid)

Δέδας: «Είχα πρόταση απ' τον Παναθηναϊκό, νομίζω ότι το φοβήθηκε ο Βόβορας»

Ο Δέδας αποβλήθηκε, ξέσπασε και τα έβαλε με κάμεραμαν! (vid)

 

BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα