Παπαθεοδώρου: «Άσχημος ο αποκλεισμός, αντιμετωπίσαμε πολλά προβλήματα»

Παπαθεοδώρου: «Άσχημος ο αποκλεισμός, αντιμετωπίσαμε πολλά προβλήματα»

bet365

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου στάθηκε στα χαμένα επιθετικά ριμπάουντ και στην κακή επιθετική νοοτροπία. Χαρακτήρισε άσχημο τον αποκλεισμό από το Final-8.

Η ΑΕΚ αποκλείστηκε από τη συνέχεια του BCL, μετά την ήττα στην Άγκυρα και την επικράτηση της Στρασμπούρ στο Νόβγκοροντ. Με τον προπονητή της «Βασίλισσας», Ηλία Παπαθεοδώρου να κάνει λόγο για λανθασμένο τρέξιμο στην επίθεση, να αναφέρεται στα πολλά χαμένα επιθετικά ριμπάουντ. Παράλληλα, στάθηκε στα πολλά προβλήματα της ομάδας τις προηγούμενες εβδομάδες.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ηλίας Παπαθεοδώρου.

«Πιστεύω ότι τα επιθετικά ριμπάουντ ήταν το κλειδί. Η Τουρκ πήρε 16 και σκόραρε 15 πόντους. Αυτό είναι το πρώτο μέρος του αγώνα. Στο δεύτερο, δεν τρέξαμε την επίθεση μας με σωστό τρόπο.

Δυστυχώς για εμάς, μείναμε εκτός από την συνέχεια, είναι άσχημο, αλλά αντιμετωπίσαμε πολλά προβλήματα από την πρώτη ημέρα του Top-16 και αυτό μας στοίχησε».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα