Πεδουλάκης: «Κάναμε βήματα μπροστά, να κρατήσουμε το ομαδικό πνεύμα»

Πεδουλάκης: «Κάναμε βήματα μπροστά, να κρατήσουμε το ομαδικό πνεύμα»

Gazzetta team
Πεδουλάκης: «Κάναμε βήματα μπροστά, να κρατήσουμε το ομαδικό πνεύμα»

bet365

Ο Αργύρης Πεδουλάκης αναφέρθηκε στα δυο πρόσωπα του Περιστερίου που έφεραν την ήττα στις λεπτομέρειες από την Στρασμπούρ

Τα λάθη και τα χαμένα ριμπάουντ του πρώτου ημιχρόνου πλήγωσαν το Περιστέρι, σύμφωνα με τον Αργύρη Πεδουλάκη και η διαφορά των 20 πόντων στο τέλος κόστισε, παρά την ανατροπή:

«Κάναμε ένα πρώτο ημίχρονο, όπου είχαμε πολύ εύκολα λάθη και χάσαμε τα ριμπάουντ. Δυο πράγματα μας πληγώσαμε σ’ εκείνο το σημείο τα ριμπάουντ και τα λάθη. Τα παιδιά που ήρθαν από τον πάγκο μας βοήθησαν να αλλάξουμε τον ρυθμό του παιχνιδιού. Πίεσαν περισσότερο, ισορροπήσαμε και το ριμπάουντ, ηρεμήσαμε και στην επίθεση, αλλά νομίζω ότι η διαφορά των 20 πόντων που πήρε η Στρασμπούρ μας πλήγωσε στο τέλος» ήταν το πρώτο σχόλιο του Αργύρη Πεδουλάκη, μετά το τέλος της αναμέτρησης με την Γαλλική ομάδα και πρόσθεσε: «Κάναμε βήματα μπροστά, είμαστε σε μια περίοδο αναδόμησης της ομάδας, έχουν μπει πολλά καινούργια παιδιά, αλλά κάναμε ένα βήμα τουλάχιστον όσον αφορά το ομαδικό μας πνεύμα που πρέπει να κρατήσουμε από αυτό το παιχνίδι».

Όσο για τις δυσκολίες που έβαλε το Περιστέρι στην Στρασμπούρ μετά το 23’ της αναμέτρησης ο τεχνικός των «κυανοκιτρίνων», εξήγησε: «Πιέσαμε περισσότερο στο δεύτερο ημίχρονο, είχαμε πιο αθλητικά παιδιά και ήμασταν πιο συγκεντρωμένοι σε κομμάτια στα προσωπικά στοιχεία των παικτών. Δεν ήμασταν τόσο συναισθηματικοί. Είμαστε μια ομάδα η οποία έχει μεγάλα διαγράμματα στο κομμάτι του συναισθήματος, δεν είμαστε τόσο σκληροί. Πρέπει να το αλλάξουμε αυτό, είμαστε προς αυτή την κατεύθυνση. Μπήκαν παιδιά που θέλουν να το κάνουν αυτό και μας έδωσαν ενέργεια για να μπορέσουμε να γυρίσουμε το παιχνίδι και να κριθεί στις λεπτομέρειες, στο ένα σουτ».

Ο Τζέι Κρόκετ, που έκανε το καλύτερο παιχνίδι του ως τώρα με την φανέλα του Περιστερίου, υποστήριξε: «Κάναμε τα πράγματα πολύ δύσκολα, παγιδεύσαμε τους εαυτούς μας σε μία πολύ δυσχερή θέση. Για να ξεφύγουμε από τη θέση αυτή και να επιστρέψουμε στο παιχνίδι χρειάσθηκε να παλέψουμε σκληρά και στο τέλος δεν τα καταφέραμε να πετύχουμε αυτό που θέλαμε. Έχουμε πολλούς νέους παίκτες, άρα έχουμε πολλή δουλειά μπροστά μας μέχρι να δέσουμε και να μπορούμε να αποδίδουμε όπως πρέπει επί σαράντα λεπτά».

 

BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα