Άμιελ: «Η ποιότητα της ΑΕΚ μας "πλήγωσε"» (vid)

Κάτια Πετροπούλου
Άμιελ: «Η ποιότητα της ΑΕΚ μας "πλήγωσε"» (vid)

bet365

Ο Όρεν Άμιελ μίλησε για την ήττα από την ΑΕΚ και της ευχήθηκε τα καλύτερα, ενώ τόνισε πως δεν έχει παράπονο από την προσπάθεια των παικτών του.

Ο προπονητής της Νίμπουκ είπε στη συνέντευξη Τύπου: «Μπορούμε να μιλάμε για στατιστικά όλο το βράδυ, για τα λάθη που κάναμε, για τις χαμένες βολές, αλλά αν θέλουμε να μιλήσουμε για τη μεγάλη εικόνα, αντιμετωπίσαμε μια ομάδα υψηλού επιπέδου, μια πολύ καλή ομάδα Συνολικά, παλέψαμε, όπως θέλαμε, αλλά προφανώς η ποιότητα τους μας "πλήγωσε" στο τέλος και έδειξαν την εμπειρία τους, κάθε φορά που προσπαθούσαμε να μειώσουμε. Αυτό, όμως, κάνουν οι μεγάλοι παίκτες. Δεν έχω παράπονο από τους παίκτες μου, δεν εγκατέλειψαν ποτέ. Πρέπει να μείνουμε ενωμένοι. Κάναμε κάποια εύκολα λάθη. Η μεγάλη εικόνα, όμως, λέει πως παίξαμε ενάντια σε μια τρομερή ομάδα. Τους εύχομαι το καλύτετο κι εμείς θα συγκεντρωθούμε στα επόμενα που έχουμε να κάνουμε».

Για το αν η Νίμπουρκ είχε την περσινή ομάδα, αν θα κατακτούσε το τρόπαιο, ανέφερε: «Είναι μια νέα ομάδα και μια νέα σεζόν για όλους. Είναι μια καλή ευκαιρία να ευχαριστήσουμε τους προηγούμενους παίκτες, που ήταν εδώ και βοήθησαν στο καλό μας σερί (31). Ήμασταν ξεχωριστοί. Νιώθω σαν να μας... άφησαν, οπότε έχουμε μια σχέση αγάπης - μίσους. Τους εύχομαι ό,τι καλύτερο».

Χέιντεν Ντάλτον: «Ήταν καλή εμπειρία, έχουμε πολλά να μάθουμε»

Ο παίκτης της Νίμπουρκ είπε αρχικά: «Μάθαμε πολλά σήμερα, για τη συνέχεια που έχουμε και πάνω σε τι πρέπει να δουλέψουμε, με την έναρξη της νέας σεζόν. Όπως είπε ο προπονητής, η ΑΕΚ έχει ποιότητα και εμπειρία κι αυτό ήταν μια καλή... εμπειρία για εμάς. Είμαστε μια νέα ομάδα, διαφορετική από πέρυσι. Έχουμε πολλά να μάθουμε».

Στη συνέχεια απάντησε στο ίδιο ερώτημα, για την περσινή ομάδα: «Δεν έχουμε την ομάδα της περσινής σεζόν, οπότε δεν μπορούμε να το ελέγκουμε. Μακάτι να παίζαμε πέρυσι, αλλά όλοι αυτό ήθελαν. Ήμασταν σε καλό ρυθμό τότε. Όμως, δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι. Ήρθαμε εδώ για να κάνουμε το καλύτερο».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα