Ο Δημήτρης Μαυροειδής θυμάται (;) το Final 4 της Αθήνας (gTV)

Κάτια Πετροπούλου
Ο Δημήτρης Μαυροειδής θυμάται (;) το Final 4 της Αθήνας (gTV)

bet365

Πόσο καλά θυμάται ο Δημήτρης Μαυροειδής τον θρίαμβο της ΑΕΚ το 2018; Το gazzetta.gr τον πέρασε από ένα... μίνι τεστ!

Ο Δημήτρης Μαυροειδής είναι ένας παίκτης που, με το μυαλό, την ψυχή και την καρδιά του, βοήθησε την ΑΕΚ να φτάσει στο πρώτο σκαλί της Ευρώπης και να πανηγυρίσει την κατάκτηση του Basketball Champions League το 2018.

Σε μια σεζόν με πολλά «τρελά» και απίστευτα, οι παίκτες του Ντράγκαν Σάκοτα - με την «αύρα» του '68 να τους συνοδεύει, αφού τότε συμπληρώθηκαν 50 χρόνια από το έπος του Καλλιμάρμαρου - βγήκαν «αλώβητοι» και σήκωσαν ψηλά το πολυπόθητο τρόπαιο.

Ο 35χρονος διεθνής σέντερ της «Βασίλισσας», λίγο πριν «ριχτεί» στην «μάχη» του Final 8, κι αφού νοστάλγησε τις ιστορικές στιγμές που έζησε μπροστά σε 18.000 οπαδούς, πέρασε από... τεστ!

Το gazzetta.gr τού έβαλε ένα μικρό quiz, για να δει τι θυμάται από το προ διετίας Final 4. Κι ενώ αρχίσαμε με τα εύκολα, τα πράγματα... ζόρισαν λίγο στην πορεία!

Υ.Γ.: Αν θες να δεις κι εσύ τι θυμάσαι από το Final 4 του ΟΑΚΑ, κάνε κλικ ΕΔΩ και κάνε το σχετικό quiz!

Συνέντευξη: Κάτια Πετροπούλου
Επιμέλεια βίντεο/φωτογραφίας: Παύλος Σφενδυλάκης
Πλάνα βίντεο/credit: FIBA Basketball Champions League

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα