Μαυροειδής: «Το θέλουμε σαν τρελοί, σαν να είναι το πρώτο»! (gTV)

Μαυροειδής: «Το θέλουμε σαν τρελοί, σαν να είναι το πρώτο»! (gTV)

Κάτια Πετροπούλου
Μαυροειδής: «Το θέλουμε σαν τρελοί, σαν να είναι το πρώτο»! (gTV)

bet365

Ο Δημήτρης Μαυροειδής μιλάει στην κάμερα του gazzetta.gr για τα συναισθήματα που του ξυπνά η συμμετοχή της ΑΕΚ στο Final 8 του Basketball Champions League και δηλώνει «τρελός» για να κρατήσει ακόμα ένα τρόπαιο στα χέρια του!
ΠΑΟΚ - Κράσνονταρ: Εκατοντάδες επιλογές και στοιχήματα για σκόρερ, κάρτες, κόρνερ και λεπτό πρώτου γκολ. |21+

Στις 10 Μαρτίου η ΑΕΚ έδωσε την τελευταία της αναμέτρηση στο Basketball Champions League, στην έδρα της Βόννης, για τη φάση των «16». Παρόλο που ήρθε η νίκη και η πρόκριση, ήταν μια παράξενη ημέρα, αφού τότε μόλις άρχιζε η εξάπλωση του κορονοϊού σε όλη την Ευρώπη. Στη γερμανική πόλη είχε σημάνει «συναγερμός» και οι ομάδες ενημερώθηκαν μόλις λίγες ώρες πριν την έναρξη της αναμέτρησης για την απουσία του κόσμου από τις κερκίδες.

Fast forward στο σήμερα - έξι μήνες μετά, δηλαδή - το BCL πραγματοποιεί το Final 8 στο ΟΑΚΑ, στο οποίο συμμετέχουν οι οκτώ ομάδες που πήραν την πρόκριση στα προημιτελικά. Οι «κιτρινόμαυροι» είναι ξανά οικοδεσπότες, μετά το 2018, αλλά αυτή η φορά δεν έχει καμία σχέση με την προηγούμενη, αφού ούτε οι ίδιοι, ούτε κι οι αντίπαλοί τους, μπορούν να έχουν την στήριξη των φιλάθλων τους στο γήπεδο.

Παρόλα αυτά, η «δίψα» για διάκριση παραμένει ατελείωτη και όπως δηλώνει ο Δημήτρης Μαυροειδής στην κάμερα του gazzetta.gr, ο ίδιος και οι συμπαίκτες του θέλουν αυτό το τρόπαιο «σαν τρελοί, σαν να είναι το πρώτο μας!».

Ο 35χρονος σέντερ, που πανηγύρισε με την «Βασίλισσα» το BCL πριν από δύο χρόνια - αλλά και δύο Κύπελλα Ελλάδος (2018, 2020) - θυμάται τις πανέμορφες στιγμές που έζησε, όταν η ομάδα του στέφθηκε πρωταθλήτρια μπροστά σε περίπου 18.000 οπαδούς, κάνοντας ειδική μνεία στην δύναμη του κόσμου και αποκαλύπτοντας μια στιχομυθία με το γιατρό του.

Την ίδια στιγμή, δεν αμελεί πως η αποστολή που έχει η ΑΕΚ είναι δύσκολη, αλλά η ομοιογένειά που τη διακρίνει φέτος, μπορεί να την φτάσει στο στόχο της.

Περισσότερα από τον ίδιο στην κάμερα του gazzetta.gr

Συνέντευξη: Κάτια Πετροπούλου
Επιμέλεια βίντεο/φωτογραφίας: Παύλος Σφενδυλάκης
Πλάνα βίντεο/credit: Basketball Champions League

 

BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα