Επίσημο έγγραφο της ΚΑΕ Ηρακλής για τη χρήση του Αλεξανδρείου

Gazzetta team
Επίσημο έγγραφο της ΚΑΕ Ηρακλής για τη χρήση του Αλεξανδρείου

bet365

Η ΚΑΕ Ηρακλής ζήτησε επισήμως το Αλεξάνδρειο με έγγραφο που έστειλε στην επιτροπή του γηπέδου καθώς το Ιβανώφειο δεν πληροί τις προϋποθέσεις του BCL.
Οι «κυανόλευκοι» θέλουν να αγωνιστούν στο BCL της επόμενης περιόδου και προς αυτήν την κατεύθυνση έστειλαν φάκελο συμμετοχής στη συγκεκριμένη διοργάνωση. Μέχρι στιγμής, το επικρατέστερο σενάριο είναι να αγωνιστούν στην προκριματική φάση του BCL. Επί του παρόντος στον Ηρακλή ασχολούνται με τις προϋποθέσεις συμμετοχής και μέσα σ’ αυτές είναι και οι γηπεδικές. Το Ιβανώφειο θεωρείται ακατάλληλο για τις προϋποθέσεις συμμετοχής στο BCL και λόγω αυτού, η ΚΑΕ Ηρακλής ζήτησε εγγράφως τη χρήση του Αλεξανδρείου καθώς έστειλε σχετική επιστολή στην επιτροπή γηπέδου. Επί τούτου, λόγο έχει και η ΚΑΕ Άρης η οποία έχει τα αποκλειστικά δικαιώματα χρήσης της κεντρικής σάλας του Παλέ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα