Περιστέρι: Για την ισοφάριση με τη Χάποελ

Περιστέρι: Για την ισοφάριση με τη Χάποελ

Gazzetta team
Περιστέρι: Για την ισοφάριση με τη Χάποελ

bet365

Το Περιστέρι winmasters υποδέχεται απόψε (11/3, 21:30) τη Χάποελ Ιερουσαλήμ με στόχο την ισοφάριση της σειράς με τους Ισραηλινούς!

Η αποστολή του Περιστερίου winmasters απέναντι στη Χάποελ Ιερουσαλήμ ήταν ευθύς εξαρχής δύσκολη, με δεδομένο ότι η ομάδα του Νίκου Παπανικολόπουλου κλήθηκε να αντιμετωπίσει στη φάση των «16» του Basketball Champions League ένα από τα φαβορί της διοργάνωσης.

«Πρέπει να αντιληφθούμε ποιος είναι ο αντίπαλος. Πρόκειται για μια ομάδα που ήθελε να παίξει στην EuroLeague και το πάλεψε πολύ. Είναι η καλύτερη επίθεση στο Basketball Champions League και πιστεύω ότι δεν έχει να ζηλέψει τίποτε από αρκετές ομάδες της EuroLeague» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κόουτς των «κυανοκίτρινων».

Οι Ισραηλινοί, λοιπόν ταξίδεψαν στην Αθήνα έχοντας κάνει το 1-0 στη σειρά, επικρατώντας με 91-78 σε ένα παιχνίδι που διεξήχθη κεκλεισμένων των θυρών στην Pais Arena στο πλαίσιο των μέτρων πρόληψης του κοροναϊού. Το ίδιο θα συμβεί απόψε στο κλειστό της Τζον Κένεντι.

Η αποστολή της Χάποελ Ιερουσαλήμ αφίχθη το βράδυ της Τρίτης (10/3) στην Αθήνα και βρίσκεται σε κατάσταση... απομόνωσης, καθώς άπαντες είναι κλεισμένοι στο ξενοδοχείο, τρώνε στη δική τους τραπεζαρία, μένουν μόνο μέσα στα δωμάτιά τους και βγαίνουν μόνο για την προπόνηση και τον αγώνα!

Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Ταμίρ Μπλατ, ο 22χρονος πόιντ γκαρντ και γιος του πρώην προπονητή του Ολυμπιακού, Ντέιβιντ Μπλατ τραυματίστηκε στον δεξί ώμο στον πρώτο αγώνα της σειράς με την ομάδα των δυτικών προαστίων ενώ δεν αγωνίστηκε στο κυριακάτικο ντέρμπι της ισραηλίτικης Winner League με τη Μακάμπι, με αποτέλεσμα η συμμετοχή του στο αποψινό ματς να κρίνεται αμφίβολη.

Game 1: Χάποελ Ιερουσαλήμ - Περιστέρι 91-78.
Game 2: Περιστέρι - Χάποελ Ιερουσαλήμ (11/3, 21:30)
Game 3: Χάποελ Ιερουσαλήμ Περιστέρι *αν χρειαστεί

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα