Ζήσης: «Δεν υπάρχει κάτι με την Εθνική»

Ζήσης: «Δεν υπάρχει κάτι με την Εθνική»

Κάτια Πετροπούλου
Ζήσης: «Δεν υπάρχει κάτι με την Εθνική»

bet365

Μιλώντας για το ματς με την Ανβίλ στο κλειστό του ΟΑΚΑ (5/2, 19:30) ο Νίκος Ζήσης αναφέρθηκε και στα όσα ακούστηκαν περί επιστροφής του στην Εθνική ομάδα.

Ο 36χρονος γκαρντ της ΑΕΚ είπε για το ματς με τους Πολωνούς: «Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για μας. Θέλουμε την δεύτερη θέση έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα, γιατί και το σύστημα φέτος έχει αλλάξει. Έχεις έναν αγώνα παραπάνω, δεν είναι πια εντός κι εκτός έδρας και δεν παίζει ρόλο το σύνολο των πόντων της διαφοράς. Είναι σημαντικό στη φάση των "16" να έχουμε το τελευταίο ματς εντός έδρας. Παίζουμε με μια ταλαντούχα ομάδα, η οποία δεν έχει τίποτα να χάσει. Έχει πολλούς παίκτες με επιθετικό ταλέντο, οπότε περιμένουμε έναν αντίπαλο που θα παίξει ελεύθερα, χωρίς να έχει καμία πίεση για το αποτέλεσμα. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στην άμυνά μας, όπως ακριβώς και στη Γερμανία, για να κάνουμε αυτά τα πράγματα που ετοιμάζουμε και να επιβάλουμε εμείς τον ρυθμό του αγώνα».

Για την επιστροφή του στο ΟΑΚΑ και το πρώτο ματς μπροστά στον κόσμο της ΑΕΚ: «Το είχα δει αυτό πριν από 15 μέρες, όταν ήρθα στην ομάδα, πως ο πρώτος εντός έδρας αγώνας αργεί. Χαίρομαι πάρα πολύ γι' αυτό. Περιμένω πως και πως να παίξω μπροστά στον κόσμο της ΑΕΚ. Όμως, από την άλλη, είναι ένας πολύ σημαντικός αγώνας, που πρέπει να κερδίσουμε, για να πάρουμε τη δεύτερη θέση»

Για τα όσα είπε ο Νικ Καλάθης αφήνοντας υπονοούμενα για επιστροφή του στην Εθνική ομάδα: «Όχι, δεν υπάρχει κάτι. Το είδα κι εγώ κι εξεπλάγην. Δεν είχαμε συζητήσει κάτι με τον Νικ. Με τιμάει ιδιαίτερα το πως μίλησε για μένα και τα πράγματα που είπε για την Εθνική. Όμως, δεν υπάρχει κάτι περαιτέρω να συζητήσουμε. Δεν έχω μιλήσει με κανέναν. Όπως ξέρετε, έχω σταματήσει από την Εθνική εδώ και πέντε χρόνια. Οπότε συγκεντρώνομαι και σκέφτομαι το αυριανό ματς κι οι επόμενοι στόχοι που έχουμε στο άμεσο μέλλον».

Για το τι θα έκανε αν τον καλούσε ο Πιτίνο: «Είναι εντελώς θεωρητικό αυτό τώρα, δεν υπάρχει λόγος να το συζητάμε».

 

BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα