Όκορν: «Βγήκαμε από την τρύπα»

Gazzetta team
Όκορν: «Βγήκαμε από την τρύπα»

bet365

Η Φάλκο Σζομπατέλι πέτυχε την πρώτη εκτός έδρας νίκη της στο BCL και ο προπονητής της, Γκάσπερ Όκορν, βρήκε μια πρωτότυπη έκφραση για να παρουσιάσει τον τρόπο.

Ο προπονητής της ουγγρικής ομάδας υποστήριξε ότι… «αξίζαμε τη νίκη γιατί ήμασταν μπροστά σε ολόκληρο το παιχνίδι. Κάναμε στο πρώτο ημίχρονο το καλύτερο παιχνίδι μας επιθετικά και ελέγξαμε το παιχνίδι. Περιμέναμε ότι ο ΠΑΟΚ θα κάνει ότι μπορούσε για να επιστρέψει, μείωσε στον πόντο αλλά μπορέσαμε να αντιδράσουμε και αυτό ήταν το πιο σημαντικό. Ο ΠΑΟΚ έβγαζε επιθετικότητα αλλά εμείς βγήκαμε από την... τρύπα. Ο Σμιθ προσπάθησε να το γυρίσει μόνο του αλλά εμείς περιορίσαμε τους υπόλοιπους».

Αναφέρθηκε επίσης στην αντίδραση της ομάδας του μετά την ήττα στο ουγγρικό Πρωτάθλημα λέγοντας ότι… «ψάχναμε για αντίδραση. Προσπαθήσαμε να βάλουμε την μπάλα μέσα στη ρακέτα, θελήσαμε να χτυπήσουμε τον Σαρικόπουλο με κεντρικό πικ εν ρολ, γιατί έχει πρόβλημα σε αυτό, κυκλοφορήσαμε την μπάλα και έτσι φτάσαμε στους 51 πόντους του πρώτου ημιχρόνου».

Ο Τζουβόντε Ρέντικ επίσης αναφέρθηκε στην αντίδραση της ομάδας του. «Είναι καλό που σημειώσαμε μία εκτός έδρας νίκη. Κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι που έρχεται μετά από μία ήττα που κάναμε στο Πρωτάθλημα μας», είπε.

 

BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα