ΑΕΚ: Στο τεχνικό επιτελείο ο Τσεπέλης

Gazzetta team
ΑΕΚ: Στο τεχνικό επιτελείο ο Τσεπέλης

bet365

Ο Βαγγέλης Τσεπέλης εντάχθηκε στο τεχνικό επιτελείο της ανδρικής ομάδας της ΑΕΚ, όπως έγινε γνωστό.

Αναλυτικά:

«Η ΑΕΚ BC ανακοινώνει, ότι ο Βαγγέλης Τσεπέλης θα ενισχύσει το τεχνικό επιτελείο (και) της Ομάδας Ανδρών.

Ο Τσεπέλης ανδρώθηκε επί δεκαετία, ως προπονητής, στο «Σχολειό» της ΑΕΚ και της Νέας Φιλαδέλφειας, αναδεικνύοντας αθλητές, που σήμερα πρωταγωνιστούν στο ελληνικό μπάσκετ.

Προπονητής της ομάδας Παίδων της ΑΕΚ και μέλος του τεχνικού επιτελείου της ομάδας Εφήβων της ΑΕΚ. Καθοδήγησε τους Παίδες στο χάλκινο μετάλλιο κατά την περασμένη περίοδο, αλλά πιστώνεται ανόδους και διακρίσεις σε όλα τα κλιμάκια της ΑΕΚ. Συνεργάτης του Αλέξη Φαλέκα στην πρωταθληματική πορεία της ομάδας Νέων την περίοδο 2016-2017.

Συμμετέχει στα κλιμάκια των Τμημάτων Υποδομής Καλαθοσφαίρισης της ΑΕΚ από το 2009, ενώ την περίοδο 2010-2011, ως συνεργάτης του Βαγγέλη Ζιάγκου στην εφηβική ΑΕΚ, συμμετείχε στην κατάκτηση της δεύτερης θέσης και του ασημένιου μεταλλίου στο Πρωτάθλημα της Α΄ Κατηγορίας ΕΣΚΑ. Την ίδια περίοδο, ως προπονητής της Παίδων, κατέκτησε την πρώτη θέση και την πρόκριση στα μπαράζ ανόδου.

Έχει διατελέσει προπονητής του Ικάρου Νέας Σμύρνης από το 2011 έως το 2015 (το 2013 άνοδος Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας, το 2015 άνοδος Β΄ Εθνικής Κατηγορίας), υπεύθυνος Ακαδημιών του Ικάρου Νέας Σμύρνης την περίοδο 2014-2015. Προπονητής της Φ.Ε.Α. Ν.Φ/Ν.Χ. από το 2008 έως το 2014 (το 2014, 2η θέση με ομάδα Εφήβων και πρόκριση στους αγώνες μπαράζ ανόδου). Υπήρξε συνεργάτης του Κώστα Κεραμιδά στην Ομάδα Ανδρών του Γ.Σ. Αμαρουσίου κατά την περασμένη περίοδο.

Υπήρξε εξωτερικός συνεργάτης στον αθλητικό σύλλογο DEREE COLLEGE στο πρόγραμμα DEREE Player Development. Συνεργάστηκε με το προπονητικό πρόγραμμα της γνωστής αμερικανικής ακαδημίας μπάσκετ, «The National Basketball Academy». Από 2007-2009 στο εργάστηκε στο Γ.Σ Κηφισιάς κι από 2008-2010 στους Αγίους Αναργύρους».

 

BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα