Γιατράς: «Έλεγαν κάποιοι ότι δεν θα κάνω... παρέλαση»

Γιατράς: «Έλεγαν κάποιοι ότι δεν θα κάνω... παρέλαση»

Gazzetta team
Γιατράς: «Έλεγαν κάποιοι ότι δεν θα κάνω... παρέλαση»

bet365

Ο Μάκης Γιατράς τόνισε πως η νίκη επί της Τενερίφης ήταν η μεγαλύτερη στην ιστορία του Προμηθέα, ενώ χρησιμοποίησε μια χαρακτηριστική ατάκα για το γεγονός πως κάποιοι δεν πίστευαν πως θα μακροημερεύσει στον πάγκο του Προμηθέα.

Αναλυτικά τα όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου μετά την νίκη επί της Τενερίφης

Για το ματς: «Συγχαρητήρια στην ομάδα, έκανε μια καταπληκτική εμφάνιση. Είχαμε κάποιες σημαντικές απουσίες βασικών παικτών την τελευταία στιγμή, αλλά όλοι έδωσαν την ψυχή τους και παλέψαμε για κάθε κατοχή. Ήταν μια μεγάλη νίκη, ίσως η μεγαλύτερη που έχει κάνει ο Προμηθέας. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο που γέμισε το γήπεδο, μας βοήθησαν να έχουμε ενέργεια, να πιστέψουμε στη νίκη και ελπίζουμε να τους ξαναδούμε σε ευρωπαϊκό παιχνίδι φέτος. Αν μου έλεγαν πριν το παιχνίδι πόσο θέλω να κερδίσω, δεν υπάρχει απάντηση. Αυτό που πρέπει να κάνουμε, μετά το ματς με το Ρέθυμνο, να πάμε να κάνουμε το παιχνίδι μας ξανά κι από εκεί και πέρα ό,τι θέλει ο Θεός θα γίνει.

Η Τενερίφη είναι μια πολύ έμπειρη ομάδα, που κατέκτησε το Champions League, που έκανε μεγάλες νίκες φέτος στην ACB, που έχει μεγάλο ρόστερ και ξέρει από τέτοια παιχνίδια. Όμως εμείς έχουμε δίψα, θέλουμε να διακριθούμε και είδατε σήμερα ότι βουτάγαμε για κάθε μπάλα. Δεν υπάρχει φαβορί, είναι ακόμη 50-50. Παίζουμε με μια εξαιρετική ομάδα, με έναν εξαιρετικό προπονητή και απλώς τελείωσε το πρώτο ημίχρονο. Δεν έχουμε καταφέρει τίποτα ακόμη. Δεν νιώθω χαρούμενος, περήφανος νιώθω. Δεν ξέρω τι γίνεται με τις διακοπές, πέρσι χάσαμε τον Μιλόσεβιτς και τον Φαγέ, σήμερα είχαμε απουσίες και ο Λίποβι έσφιξε τα δόντια για να παίξει», ανέφερε ο Έλληνας τεχνικός.

Για τους τραυματίες: «Ο Μπράουν σε μια φάση στο ματς με την ΑΕΚ, για την οποία δεχτήκαμε τεχνική ποινή, έσκασε στο παρκέ και δεν μπορούσε να το πατήσει. Ο Χολ είχε ένα σφίξιμο στον δικέφαλο και ο Λίποβι γύρισε το πόδι του. Ελπίζουμε να τους έχουμε μαζί μας όσο γίνεται πιο σύντομα».

Για τον ελληνικό κορμό του Προμηθέα: «Είχα πει από πέρσι το καλοκαίρι που ανέλαβα το πλάνο της ομάδας. Έλεγαν κάποιοι ότι δεν θα κάνω παρέλαση ή όλες τις γιορτές μαζί. Αυτό μπορεί να γίνει, γιατί η δουλειά του προπονητή είναι δύσκολη. Όμως είχα πει εξ αρχής πως στόχος της ομάδας είναι να έχουμε έναν ελληνικό κορμό, χωρίς να είμαι ρατσιστής. Βλέπετε πώς παίζουν οι ξένοι μας άλλωστε. Όμως για το καλό του ελληνικού μπάσκετ μακάρι να μειώνονταν οι ξένοι. Ο Προμηθέας θα ήταν ο πρώτος που θα το υποστήριζε. Θέλουμε να έχουμε ελληνικό κορμό, οι Έλληνες ξέρουν μπάσκετ και έχουν ψυχή».

 

BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα