Έλειπε ο πρώτος σκόρερ, «χόρευαν» οι υπόλοιποι!

Έλειπε ο πρώτος σκόρερ, «χόρευαν» οι υπόλοιποι!

bet365

Η Νίμπουρκ ήρθε στο ΟΑΚΑ χωρίς τον κορυφαίο της σκόρερ, ωστόσο οι συμπαίκτες του κάλυψαν και με το παραπάνω την απουσία του κόντρα στην ΑΕΚ.

Όλοι ήξεραν πως η Νίμπουρκ παίζει καλό και γρήγορο μπάσκετ, αλλά κανείς δεν θα περίμενε να βάλει 98 πόντους μέσα στο ΟΑΚΑ, κόντρα στην ΑΕΚ, στον πρώτο αγώνα για τους «16» του Basketball Champions League.

Ο πρώτος της σκόρερ, ο Μπερίσα (14.1π.) έλειπε, λόγω τραυματισμού στο «παράθυρο» με την Πολωνία, αλλά η απουσία του δεν έγινε διόλου αισθητή.

Ο Ρέι, την είδε... Άλεν και αποτέλεσε τον «δήμιο» της «Βασίλισσας». Έκανε ρεκόρ καριέρας με 30 πόντους, ενώ πήρε 6 ριμπάουντ και έδωσε 6 ασίστ, σε 27:01, την στιγμή που είναι η πρώτη του χρονιά στο επαγγελματικό μπάσκετ! Βέβαια, αυτό δεν ήταν έκπληξη, καθώς πριν τον αποψινό αγώνα, ο 24χρονος Αμερικανός είχε κατά μέσο όρο 14.0 πόντους, 4.5 ριμπάουντ, 2.4 ασίστ και 1.6 κλεψίματα σε 19.9 λεπτά, σε 14 ματς.

Αυτός, όμως, που έκανε σίγουρα αίσθηση ήταν ο Ντέιβις! Ο 26χρονος φόργουορντ είχε μόλις 2.2 πόντους σε 8.3 λεπτά συμμετοχής ανά αγώνα στην φετινή ευρωπαϊκή διοργάνωση! Με πόσους πόντους ολοκλήρωσε το παιχνίδι κόντρα στους «κιτρινόμαυρους»; Με 20! Επιπλέον, μάζεψε 7 ριμπάουντ κι έκανε 1 κλέψιμο και 3 κοψίματα σε 29:06 λεπτά.

 

BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα