Μαυροειδής: «Και... ξύλο και ποιότητα με Μπάνβιτ»

Κάτια Πετροπούλου
Μαυροειδής: «Και... ξύλο και ποιότητα με Μπάνβιτ»

bet365

Ο Δημήτρης Μαυροειδής μίλησε για την αναμέτρηση με την Μπάνβιτ (24/10, 19:30) στο ΟΑΚΑ και για τον δύσκολο όμιλο της ΑΕΚ στο Champions League.

Η ΑΕΚ φιλοξενεί την Μπάνβιτ (24/10, 19:30) για την 3η αγωνιστική του Champions League και ο Δημήτρης Μαυροειδής αναφέρθηκε στο αν περιμένει... ξύλο στον αγώνα.

«Περιμένουμε και ξύλο, αλλά και ποιότητα, καθώς στους ψηλούς έχει καλό επίπεδο. Είναι μια επικίνδυνη ομάδα. Εξαρτάται από εμάς, όπως είχε φανεί και στα προηγούμενα παιχνίδια. Αν είμαστε καλοί και συγκεντρωμένοι και κάνουμε ό,τι πει ο προπονητής, μπορούμε να κερδίσουμε παντού, όπως φάνηκε και στην Βενετία. Αν όχι, μπορούμε να χάσουμε από τον οποιονδήποτε και εύκολα κιόλας, όπως έγινε με την Εστουδιάντες στην έδρα μας».

Για τον δύσκολο όμιλο που βρίσκεται η ΑΕΚ: «Έχει να κάνει με την ποιότητα των ομάδων. Ο όμιλός μας είναι ο πιο δύσκολος, έχει τις πιο ποιοτικές ομάδες, και γι' αυτό γίνονται αυτά τα αποτελέσματα. Τα επόμενα δύο παιχνίδια σίγουρο είναι κριτήριο, αλλά έχουμε δρόμο ακόμα μέχρι τέλους. Τα επόμενα παιχνίδια θα κρίνουν πολλά».

Για τους ψηλούς της Μπάνβιτ: «Πρέπει να ελέγξουμε οπωσδήποτε τα ριμπάουντ. Αυτό θέλουμε να κάνουμε σε όλα τα παιχνίδια. Έχουν ψηλούς και ποιοτικούς παίκτες με διαφορετικά στοιχεία. Είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε τα πάντα και εάν είμαστε συγκεντρωμένοι δεν θα έχουμε πρόβλημα».

 

BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα