Σάκοτα ενόψει Καρδίτσας: «Απαιτείται να μη χαλαρώσουμε»
Η ΑΕΚ φιλοξενεί την Καρδίτσα (21/01, 19:00), στη «Sunel Arena», για την πρώτη αγωνιστική της φάσης των «16» του Basketball Champions League.
Ο Ντράγκαν Σάκοτα στις δηλώσεις του αναφέρθηκε στο τι πρέπει να κάνει η ομάδα του προκειμένου να πάρει την πρώτη της νίκη στη δεύτερη φάση της διοργάνωσης.
Αναλυτικά όσα είπε ο Ντράγκαν Σάκοτα:
«Αντιμετωπίζουμε την ίδια ομάδα με το περασμένο Σάββατο, αλλά σε άλλη διοργάνωση και με διαφορετικά κίνητρα. Θεωρώ, ότι κάναμε ένα καλό ματς απέναντι στην Καρδίτσα στο Πρωτάθλημα. Ξέρουμε, όμως, ότι το ταλέντο της αντιπάλου μας, μπορεί να προκαλέσει πολλά προβλήματα. Ιδιαίτερα στα ματς που η Καρδίτσα παίζει, χωρίς να έχει μεγάλη πίεση, γίνεται πιο επικίνδυνη. Ελπίζω να είμαστε συγκεντρωμένοι και ν’ αντιδράσουμε σε κάθε πιθανή έκπληξη, που θα μας παρουσιαστεί.
Δείτε Επίσης
Αθλητικές Μεταδόσεις στο GazzettaΉταν επιτυχία, που προκριθήκαμε απευθείας στη φάση των «16» του BCL, όμως θέλουμε να συνεχίσουμε έτσι. Είναι επιπλέον κίνητρο για τους ξένους παίκτες, αλλά και για όλους, ν’ αγωνίζονται σε τέτοια ματς. Απαιτείται να μη χαλαρώσουμε… Πρέπει να δείξουμε σοβαρότητα σε όλη τη διάρκεια του αγώνα».
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

