Προμηθέας Πάτρας: Με στόχο το 1-1 απέναντι στο Μάλαγα

Newsroom
Προμηθεάς Μάλαγα

bet365

Ο Προμηθέας Πάτρας υποδέχεται την Ουνικάχα Μάλαγα στο κλειστό «Δ. Τόφαλος» (9/4, 19:30, Cosmote Sport 4) με στόχο την ισοφάριση της σειράς των προημιτελικών σε 1-1.

Αν μη τι άλλο η Μάλαγα αποτελεί το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του φετινού τροπαίου στο Basketball Champions League. Και το έργο του Προμηθέα Πάτρας είναι εκ των πραγμάτων δύσκολο. Παρόλα αυτά η ομάδα του Ηλία Παπαθεοδώρου θα «κυνηγήσει» όλες τις πιθανότητες που της αναλογούν προκειμένου να φτάσουν στη νίκη και στην ισοφάριση της σειράς σε 1-1.

Το σίγουρο είναι ότι δεν θέλει σε καμία περίπτωση ο Έλληνας τεχνικός ανάλογη εμφάνιση με αυτή του πρώτου ημιχρόνου στη Μάλαγα, όταν και η ομάδα του είχε βρεθεί πίσω στο σκορ με 20 πόντους διαφορά. Κρατάει ωστόσο την αντίδραση που έβγαλε στο δεύτερο μισό του αγώνα, έχοντας μειώσει τη διαφορά στους έξι πόντους (53-47) έξι λεπτά πριν από το τέλος του αγώνα.

Ούτε ο Έλληνας τεχνικός, αλλά ούτε και ο Ίμπον Ναβάρο έχουν αγωνιστικά προβλήματα και αναμένεται να έχουν πλήρεις ρόστερ στον δεύτερο προημιτελικό της σειράς. Το τζάμπολ θα δοθεί στις 19:30 και το ματς θα μεταδοθεί «ζωντανά» από το Cosmote Sport 4.

Μάλαγα - Προμηθέας 1-0

Game 1: Μάλαγα - Προμηθέας 67-54
Game 2: Προμηθέας - Μάλαγα 9/4 (19:30, Cosmote Sport 4)
Game 3: Μάλαγα - Προμηθέας 17/4 (21:30) - αν χρειαστεί

 

BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα