ΑΕΚ: Δωδεκάδα με Χολ, Χατζηδάκη, εκτός ο ασθενής Αγραβάνης κόντρα στη Μούρθια

ΑΕΚ: Δωδεκάδα με Χολ, Χατζηδάκη, εκτός ο ασθενής Αγραβάνης κόντρα στη Μούρθια

Μιχάλης Γκιουλένογλου
Ο Χολ

bet365

Η ΑΕΚ έχει στη δωδεκάδα για το ματς απέναντι στη Μούρθια, τόσο τον Λάνγκστον Χολ, όσο και τον Μάνο Χατζηδάκη. Εκτός είναι ο ασθενής Δημήτρης Αγραβάνης.

Η ΑΕΚ Betsson υποδέχεται τη Μούρθια για την 3η αγωνιστική της φάσης των 16 του BCL και ο Ηλίας Ζούρος έχει στη διάθεση του τόσο τον Λάνγκστον Χολ, ο οποίος επέστρεψε από τον τραυματισμό του, αλλά λογίζεται ως... φευγάτος μόλις επιστρέψει ο Μιντάουγκας Κουζμίνσκας.

Ετσι και αλλιώς, η Ένωση έχει δικαίωμα να δηλώσει μέχρι επτά ξένους και με τον Κουζμίνσκας ακόμη εκτός, ο Χολ (που έχει... κοπεί από το ρόστερ της Α1) μπορεί να αποτελέσει ακόμη μία λύση.

Επίσης, στα πλάνα του Ζούρου είναι και ο Μάνος Χατζηδάκης, με την ΑΕΚ να έχει συμφωνήσει για την παραχώρησή του στον Άρη.

Τέλος, νοκ άουτ, τέθηκε ο ασθενής Δημήτρης Αγραβάνης.

Η δωδεκάδα της ΑΕΚ: Τίλμαν, Χολ, Ραντλ, Καράμπελας, Χόλινς, Νετζήπογλου, Χατζηδάκης, Νάιτ, Κουζέλογλου, Μόργκαν, Ματαλιωτάκης, ΜακΡέι.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα