Περιστέρι: Έξαλλοι στην ΚΑΕ, αναφορά για άτομο της γραμματείας

Περιστέρι: Έξαλλοι στην ΚΑΕ, αναφορά για άτομο της γραμματείας

Νίκος Καρφής
Βασίλης Σπανούλης

bet365

Στο Περιστέρι... βράζουν με ένα συγκεκριμένο άτομο της γραμματείας από την αναμέτρηση με τη Φάλκο Σομπατέλι και θα κάνουν αναφορά στο BCL για να μην ξαναβρεθεί σε παιχνίδι της διοργάνωσης.

Το Περιστέρι βρήκε τον τρόπο να φύγει με τη νίκη από την έδρα της Φάλκο Σομπατέλι. Μία νίκη πολύ σημαντική στην οικονομία του ομίλου, κάνοντας άλμα πρόκρισης στα play-in. Όμως τα πράγματα δεν κύλησαν ομαλά.

Η αποβολή του Βασίλη Σπανούλη έκανε έξαλλους τους ανθρώπους του Περιστερίου. Ο Λαρισαίος κόουτς αποβλήθηκε με τεχνικές ποινές, αφού ζήτησε να ακυρωθεί ένα τάιμ άουτ, το οποίο όμως δεν έκανε η γραμματεία.

Ένας συγκεκριμένος άνθρωπος της γραμματείας (αυτός που καθόταν πιο κοντά στον πάγκο της ομάδας του Σπανούλη) μάλιστα έχει μπει στο... στόχαστρο του Περιστερίου. Η ΚΑΕ ούσα έξαλλη από τη συμπεριφορά του, θα κάνει αναφορά στη FIBA για να μην καθίσει άλλη φορά στη γραμματεία ο συγκεκριμένος άνθρωπος σε ματς του BCL, που έκανε... δύσκολη τη ζωή της ελληνικής ομάδας και του Kill Bill.

Μάλιστα αργότερα στη συνέντευξη Τύπου, ο Σπανούλης ανέφερε πως το συγκεκριμένο άτομο της γραμματείας του είπε «Άντε γαμ...».

@Photo credits: Basketball Champions League

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα