Τίλμαν: «Χώρα με σπουδαία κουλτούρα η Ελλάδα, ευκαιρία να αγωνιστώ στο υψηλό επίπεδο με την ΑΕΚ»

Τίλμαν: «Χώρα με σπουδαία κουλτούρα η Ελλάδα, ευκαιρία να αγωνιστώ στο υψηλό επίπεδο με την ΑΕΚ»

Δημήτρης Οικονόμου
Τζάστιν Τίλμαν

bet365

Ο νέος ψηλός της ΑΕΚ, Τζάστιν Τίλμαν παρουσιάστηκε ανυπόμονος να αγωνιστεί στην ομάδα στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της Ένωσης.

Ο Τζάστιν Τίλμαν αποτελεί το τελευταίο κομμάτι των μεταγραφών της ΑΕΚ. Ο Αμερικανός φόργουορντ υπέγραψε το συμβόλαιό του με τους «κιτρινόμαυρους» και προέβη στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης πλέον της Ένωσης.

«Νιώθω τιμή και χαρά, που θα αποτελέσω μέλος της οικογένειας της ΑΕΚ. Ανυπομονώ να φτάσω στην Ελλάδα, μία χώρα με σπουδαία κουλτούρα και να έχω την ευκαιρία ν' αγωνιστώ σε υψηλό επίπεδο. Θέλω να ευχαριστήσω τον οργανισμό και τους οπαδούς, για το "ζεστό" καλωσόρισμα. Πάμε ΑΕΚ!» ήταν τα λόγια του νεοφερμένου ψηλού της ΑΕΚ.

Πάντως το μεταγραφικό... ντεμαράζ δεν έχει ολοκληρωθεί, με την «κιτρινόμαυρη» ΚΑΕ να τρέχει για να ολοκληρώσει το ρόστερ, με τον Ραντλ να αποτελεί την επιλογή για τη θέση «2».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα