ΑΕΚ - Χάποελ: Ένταση και μικρή διακοπή στα Άνω Λιόσια, αποχώρησαν γονείς με τα φοβισμενα παιδιά τους (vid)

Επεισόδια στα Λιόσια

bet365

Η ένταση που υπήρχε στο κλειστό από την αρχή του αγώνα ανάμεσα στην ΑΕΚ και τη Χάπολ απελευθερώθηκε λίγο πριν το τέλος της 2ης περιόδου. Αποχώρησαν γονείς με τα παιδιά τους.

Λίγα λεπτά προτού ολοκληρωθεί η 2η περίοδος στο ματς της ΑΕΚ με τη Χάποελ Ιερουσαλήμ, οπαδοί της «Ένωσης» βρήκαν τον τρόπο να φτάσουν μέχρι τα επίσημα, όπου πέταξαν κροτίδες στους φίλους των φιλοξενούμενων.

Επικράτησε πανικός, με τους Ισραηλινούς να απαντούν με αντικείμενα, ανάμεσά τους και μία φωτοβολίδα (!), κάποια απ' αυτά έπεσαν στα επίσημα, άλλα έφτασαν μέχρι τον αγωνιστικό χώρο.

Αποχώρησαν γονείς με τα παιδιά τους

Σε εκείνο το σημείο, άρχισαν να αποχωρούν γονείς με τα παιδιά τους, κάποια απ΄αυτά έβαλαν τα κλάματα από το φόβος τους. Στο ημίχρονο υπήρχε και... δεύτερο ημίχρονο, με επεισόδια ε΄ξω από το κλειστό, ανάμεσα σε φίλους της ΑΕΚ και άνδρες των ΜΑΤ.

Για να επικρατήσει ηρεμία, οι φίλοι της Χάποελ που βρίσκονταν στις θέσεις κοντά στο παρκέ, απομακρύνθηκαν. Μάλιστα, από τα μεγάφωνα του γηπέδου ακούστηκε η προειδοποίηση ότι αν γίνει και άλλη διακοπή, το ματς δεν θα συνεχιστεί.

Οι φίλοι των δύο ομάδων έχουν ξεκινήσει τις αντεγκλίσεις από την αρχή του αγώνα, με χειρονομίες και ανταλλαγή ιπτάμενων αντικειμένων.

@Photo credits: INTIME
 

BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα