Καντζούρης: «Περήφανος που παλέψαμε ως το τέλος, να γυρίσουμε τη σειρά στο Ισραήλ»

Newsroom
Ο Ηλίας Καντζούρης

bet365

Η ΑΕΚ δεν κατάφερε να ολοκληρώσει την ανατροπή κόντρα στη Χάποελ μολονότι επέστρεψε από το -22 και ο Ηλίας Καντζούρης εξήγησε πως το ζητούμενο για την «Ένωση» είναι να γυρίσει τη σειρά στην Ιερουσαλήμ.

Η Χάποελ Ιερουσαλήμ έκανε το 1-0 στην προημιτελική σειρά του Basketball Champions League με την ΑΕΚ και πλέον απέχεια μια νίκη από το Final 4.

Από την πλευρά του, ο Ηλίας Καντζούρης στάθηκε στο μαχητικό πρόσωπο που έδειξαν οι παίκτες του στο Ισραήλ: «Ήταν ένα πολύ σκληρό παιχνίδι με επαφή. Χάσαμε το μομέντουμ μετά από τα πρώτα 3-4 λεπτά. Η Χάποελ σκόραρε κάποια εύκολα καλάθια. Είμαι περήφανος που οι παίκτες μου πάλεψαν σκληρά ως το τέλος σε μια πολύ δύσκολη έδρα. Μας κόστισαν οι λεπτομέρειες. Κάναμε μεγάλη προσπάθεια να μειώσουμε. Ήταν το τρίτο παιχνίδι σε έξι μέρες. Πρέπει να ανασυνταχθούμε και να ανακτήσουμε ενέργεια. Έχουμε ένα παιχνίδι στην έδρα μας. Θέλουμε να το κερδίσουμε και να επιστρέψουμε τη σειρά στο Ισραήλ».

Όσον αφορά το μαρκάρισμα του Χάνκινς που έμεινε στους 2 πόντους με 1/7 σουτ εντός πεδιάς, είπε: «Κάναμε καλή δουλειά αμυντικά σε γενικές γραμμές. Είμαι ικανοποιημένος από την προσπάθεια. Η Χάποελ έχει εξαιρετικούς παίκτες δεν μπορείς να τους υποτιμήσεις. Αν το κάνεις αυτό σε τιμωρούν».

@Photo credits: BCL
 

BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα