ΑΕΚ: «Κλείδωσαν» οι πιθανοί αντίπαλοι στους «8» του BCL

Ο Βλάντο Γιάνκοβιτς

bet365

Η ΑΕΚ γνωρίζει πλέον τις τέσσερις ομάδες από τις οποίες θα προκύψει ο αντίπαλός της στα προημιτελικά του Basketball Champions League. Την Παρασκευή 24/3 η κλήρωση.

Η ΑΕΚ ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της στο Top-16 του Basketball Champions League γνωρίζοντας την ήττα από τη Μάλαγα στα Λιόσια το βράδυ της Τρίτης 21/3 με αποτέλεσμα να τερματίσει στη δεύτερη θέση του Group K πίσω από τους Ισπανούς.

Έτσι, λοιπόν η «Ένωση» θα κληθεί να αντιμετωπίσει μια ομάδα που τερμάτισε στην πρώτη θέση στον όμιλό της. Η ΑΕΚ γνώριζε από χθες ότι οι δυο υποψήφιοι αντίπαλοί της είναι η Τενερίφη και η Βόννη ενώ μοναδική εκκρεμότητα είχε να κάνει με τον νικητή της αναμέτρησης Στρασμπούρ - Χάποελ Ιερουσαλήμ που θα έκρινε την τελική κατάταξη στο Group I.

Απόψε, λοιπόν η Χάποελ έφυγε με το «διπλό» από τη Γαλλία, επικρατώντας της Στρασμπούρ με 63-71 και τερματίζοντας στην πρώτη θέση του ομίλου της.

Κατ' επέκταση, η ΑΕΚ θα αντιμετωπίσει με μειονέκτημα έδρας σε σειρά best-of-three (σ.σ. πρόκριση στις δυο νίκες) κάποια από τις Τενερίφη, Βόννη και Χάποελ Ιερουσαλήμ με φόντο το Final 4.

Την προημιτελική φάση συμπληρώνουν οι Μούρθια, Μανρέσα, Ουνικάχα, Στρασμπούρ. H διαδικασία της κλήρωσης θα πραγματοποιηθεί στο «Patrick Baumann - House of Basketball» την Παρασκευή (24/3) στις 11:30

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα