ΚΑΕ ΑΕΚ: «Δεν είναι ευπρόσδεκτοι στο σπίτι μας όσοι ενεπλάκησαν σε επεισόδια»

ΚΑΕ ΑΕΚ: «Δεν είναι ευπρόσδεκτοι στο σπίτι μας όσοι ενεπλάκησαν σε επεισόδια»

bet365

Η ΚΑΕ ΑΕΚ εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία καταδικάζει τα μεγάλης έκτασης επεισόδια που σημειώθηκαν στο κλειστό των Άνω Λιοσίων στο περιθώριο του αγώνα με τη Ρέτζιο Εμίλια.

Τα σοβαρά επεισόδια πριν από το τζάμπολ του αγώνα της ΑΕΚ με τη Ρέτζιο Εμίλια σημάδεψαν το βράδυ της Τετάρτης 7/12 στα Άνω Λιόσια, με τους οπαδούς της «Ένωσης» να ανοίγουν δυο πυροσβεστήρες και να επιτίθενται σε εκείνους των φιλοξενούμενων.

Η Ρέτζιο Εμίλια χαρακτήρισε ως «βάρβαρη» την επίθεση των οπαδών της ΑΕΚ στους αντιστοιχους της ιταλικής ομάδας, ενώ πρόσθεσε ότι προχώρησε στην άμεση ενημέρωση των φορεών για το συμβάν. Ακολούθως οι «κιτρινόμαυροι» εξέδωσαν ανακοίνωση καταδικάζοντας τα επεισόδια.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ ΑΕΚ

H ΑΕΚ ΒC καταδικάζει με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο τα όσα συνέβησαν πριν από την αναμέτρηση με τη Ρέτζιο Εμίλια.

Οι ελάχιστοι άγνωστοι, που προσέβαλαν τις αξίες της Α.Ε.Κ. και ενεπλάκησαν σε επεισόδιο με οπαδούς της φιλοξενούμενης ομάδας δεν είναι ευπρόσδεκτοι στο ΣΠΙΤΙ μας.

Τέλος, η ΑΕΚ BC ευχαριστεί τους 2.000 οπαδούς της Ομάδας μας, οι οποίοι με το πάθος και τη φωνή τους συνέβαλαν αποφασιστικά στη θετική έκβαση της αναμέτρησης, η οποία δημιουργεί προϋποθέσεις πρόκρισης για τη «Βασίλισσα» στην επόμενη φάση του BCL».

@Photo credits: INTIME
 

BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα