ΑΕΚ: Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Ξανθόπουλος

ΑΕΚ: Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Ξανθόπουλος

ΑΕΚ: Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Ξανθόπουλος

bet365

Μετά το τέλος του αγώνα της ΑΕΚ στη Βόννη, ο Βασίλης Ξανθόπουλος διακομίστηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο για εξετάσεις, μετά από χτύπημα που δέχτηκε στο ματς.

Η ΑΕΚ ηττήθηκε στη Βόννη (80-72) με τον Βασιλη Ξανθόπουλο να διακομίζεται σε τοπικό νοσοκομείο, μετά από χτύπημα που δέχτηκε στο δεξί του πόδι.

Δεκαοκτώ δευτερόλεπτα πριν το τέλος του αγώνα, ο γκαρντ της ΑΕΚ κέρδισε ένα φάουλ από τον Λίον Κράτζερ, το οποίο χρεώθηκε αντιαθλητικό. Ο Ξανθόπουλος κατέληξε ξαπλωμένος στο παρκέ και πάνω στη διαφημιστική πινακίδα, δείχνοντας να πονάει στο πόδι του μετά από το χτύπημα.

Η ενημέρωση της ΑΕΚ:

Για να υποβληθεί εσπευσμένα σε ιατρικές εξετάσεις διακομίζεται αυτή την ώρα σε νοσοκομείο της Βόννης ο Βασίλης Ξανθόπουλος.

Ο έμπειρος γκαρντ της «Βασίλισσας» τραυματίστηκε λίγο πριν από τη λήξη του αγώνα στο δεξί πόδι, όταν και δέχτηκε χτύπημα από παίκτη της γηπεδούχου, και έπεσε άτσαλα στο παρκέ.

@Photo credits: Basketball Champions League

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα