ΠΑΟΚ: Υποδέχεται την Ντιζόν με στόχο να ξεκινήσει με το... δεξί στο BCL

ΠΑΟΚ: Υποδέχεται την Ντιζόν με στόχο να ξεκινήσει με το... δεξί στο BCL

Newsroom
ΠΑΟΚ: Υποδέχεται την Ντιζόν με στόχο να ξεκινήσει με το... δεξί στο BCL

bet365

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την Ντιζόν στο κλειστό της Πυλαίας για την πρεμιέρα του BCL και θέλει να ξεκινήσει με το δεξί τις ευρωπαϊκές του υποχρεώσεις.

Η πρεμιέρα των επίσημων υποχρεώσεων του ΠΑΟΚ ενόψει της νέας χρονιάς θα έχει... ευρωπαϊκό χρώμα.

Η ομάδα του Άρη Λυκογιάννη φιλοξενεί στο «Παλατάκι» την γαλλική Ντιζόν (5/10, 19:30, Cosmote Sport 4) με στόχο τη νίκη που θα της δώσει την πρώτη ώθηση στον 7ο όμιλο του BCL όπου βρίσκονται επίσης η Μάλαγα και η Σάσαρι.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ προβληματίζεται μόνο για την συμμετοχή του Ντάρκο-Κέλι αλλά από εκεί και πέρα θα έχει όλους τους υπόλοιπους παίκτες στην διάθεσή του: «Είμαστε αρκετά πίσω σε ετοιμότητα, οι περισσότερες ομάδες, κυρίως γιατί η δική μας λίγκα, ξεκινάει πιο αργά από όλες στην Ευρώπη. Δε νομίζω ότι καμία ομάδα είναι έτοιμη πάνω από 65-70% αυτήν τη στιγμή, αλλά θα πορευτούμε με αυτό. Υπάρχει ενθουσιασμός αυτήν τη στιγμή γιατί είναι καινούργια η ομάδα και αν εξαιρέσουμε τον Ράιλι, κανένας άλλος από τους ξένους δεν είχε την εμπειρία του BCL. Κλειδί είναι ο ρυθμός του παιχνιδιού» είπε μεταξύ άλλων ο Άρης Λυκογιάννης για το παιχνίδι.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα