ΝτιΛέο: Ο... μοιραίος του ΠΑΟΚ με το 90% στις βολές και τα μηνύματα υποστήριξης στο Instagram (vid)

ΝτιΛέο: Ο... μοιραίος του ΠΑΟΚ με το 90% στις βολές και τα μηνύματα υποστήριξης στο Instagram (vid)

ΝτιΛέο: Ο... μοιραίος του ΠΑΟΚ με το 90% στις βολές και τα μηνύματα υποστήριξης στο Instagram (vid)

bet365

Οι καταδικαστικές 1/3 βολές του Ντέιβιντ ΝτιΛέο στο φινάλε του ΠΑΟΚ-Στρασμπούρ μετέτρεψαν σε... αρνητικό πρωταγωνιστή έναν παίκτη που εκτελεί φέτος με 90.3% από την γραμμή των προσωπικών!

Η Στρασμπούρ απέδρασε χθες βράδυ από το Παλατάκι με ένα μεγάλο «διπλό» (79-80) πρόκρισης στις αποσκευές της, κάνοντας το 2-0 στη σειρά των Play-in με τον ΠΑΟΚ.

Οι Θεσσαλονικείς είχαν, πάντως, ευκαιρία... επιβίωσης στα 1.8'' πριν το άκουσμα της τελικής κόρνας. Ο παίκτης-εγγύηση στις βολές, Ντέιβιντ ΝτιΛέο, κέρδιζε το φάουλ στην περίμετρο και κατευθυνόταν στην γραμμή για τρεις προσωπικές. Χάνει την πρώτη, βάζει την δεύτερη. Τουλάχιστον μένει... ζωντανό το ενδεχόμενο της παράτασης.

Όμως στην τρίτη, αστοχεί και σκορπά την απογοήτευση. Ο ΠΑΟΚ οριστικά εκτός Ευρώπης με... σκληρό τρόπο. Παρότι κρατούσε κυριολεκτικά τη τύχη στα χέρια του!

Μέχρι τη στιγμή όπου έγινε... μοιραίας, γράφοντας 1/3 βολές στο φινάλε, ο Αμερικανός φόργουορντ είχε 8/10 βολές στο BCL και 20/21 στην Basket League. Δηλαδή συνολικά 28/31 βολές και στις δύο διοργανώσεις, επίδοση που σε ποσοστιαίες μονάδες μεταφράζεται σε 90.3%!

Ο Δικέφαλος περίμενε είτε 2/3 για την παράταση είτε 3/3 για τη νίκη από έναν τρομερά αξιόπιστο εκτελεστή προσωπικών βολών. Τελικά επικράτησε το... απευκταίο σενάριο.

Ο ΝτιΛέο των 9.8 πόντων με 40% τρίποντο και 4.4 ριμπάουντ στο φετινό BCL έγινε... αρνητικός πρωταγωνιστής, όμως οι φίλαθλοι του συλλόγου έσπευσαν να του συμπαρασταθούν.

Μηνύματα υποστήριξης στο Instagram

Τις τελευταίες ώρες, ο 24χρονος φόργουορντ λαμβάνει μηνύματα υποστήριξης από τον κόσμο του ΠΑΟΚ στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Οι φίλοι της ομάδας προσπαθούν να τονώσουν το ηθικό του νεαρού Αμερικανού ενόψει της δύσκολης συνέχειας στη σεζόν.

Εξάλλου, ο ΝτιΛέο είναι από τους κορυφαίους σε απόδοση της ομάδας του Άρη Λυκογιάννη τη φετινή σεζόν, με 13.7 πόντους και 5.1 ριμπάουντ μέσο όρο στην Basket League.

Παράλληλα, η ασπρόμαυρη ΚΑΕ προχώρησε σχετική ανάρτηση στο Facebook, μέσω της οποίας καλεί την ομάδα να σηκωθεί και να προχωρήσει δυνατή: «Δεν ήταν η πρώτη φορά που ο ΠΑΟΚ έχασε έναν αγώνα στην τελευταία φάση, στο τελευταίο δευτερόλεπτο. Δεν ήταν η πρώτη φορά που χάσαμε έναν αγώνα με δύο άστοχες βολές στο τέλος! Έχει ξαναγίνει. Απλά χθες, προστέθηκε ένα ακόμη –μικρό- κεφάλαιο, στο μεγάλο βιβλίο του μπασκετικού ΠΑΟΚ!

Οι παλιοί θυμήθηκαν πολλά. Οι νεότεροι μαθαίνουν… Η ιστορία του ΠΑΟΚ, άλλωστε, είναι γεμάτη από τέτοιες στιγμές. Η ζωή μας όλη. Το DNA μας… Δεν το βάζουμε κάτω ποτέ! Σηκώνουμε το κεφάλι ψηλά και συνεχίζουμε… #TogetherWeRiseUp».

 

BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα