Το πεντάλεπτο της Γαλατάσαραϊ που «έπεισε» τον Λυκογιάννη

Το πεντάλεπτο της Γαλατάσαραϊ που «έπεισε» τον Λυκογιάννη

Newsroom
Το πεντάλεπτο της Γαλατάσαραϊ που «έπεισε» τον Λυκογιάννη

bet365

Ο ΠΑΟΚ mateco θα ψάξει την πρώτη ευρωπαϊκή νίκη του απέναντι στη Γαλατάσαραϊ (25/10, 19:30) στην 3η αγωνιστική του BCL και ο Άρης Λυκογιάννης κατάλαβε τι έχει να αντιμετωπίσει η ομάδα του μέσα σε… πέντε λεπτά.

Η αξιολόγηση της τουρκικής ομάδας έγινε σε παιχνίδι υψηλών απαιτήσεων και το βασικό συμπέρασμα του Άρη Λυκογιάννη για τη Γαλατάσαραϊ είναι ότι… «πολύ εύκολα χάνει διαφορές και πολύ εύκολα παίρνει διάφορες. Στο παιχνίδι με την Efes ήταν πίσω με 16 πόντους και μέσα σε 5 λεπτά πέρασε μπροστά στο σκορ. Κι αυτή ίσως να είναι η μοναδική της αδυναμία. Σίγουρα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, θα προσπαθήσουμε να δώσουμε το 100% που έχουμε». Ο προπονητής του Δικεφάλου μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ, στάθηκε αρκετά στο κομμάτι της συγκέντρωσης όπως και στην επιστροφή των τραυματισμών.

«Ήταν σημαντικό που είχαμε ξανά μαζί μας τον Λοβ και τον Κάρτερ. Έλειπαν και κυρίως για τον Λοβ, ο οποίος από πλευράς ρυθμού είναι πιο πίσω, γιατί έλειπε περίπου τρεις εβδομάδες. Για αυτό δεν θεωρώ ότι είναι απόλυτα έτοιμος από την πλευρά του ρυθμού. Παρόλα αυτά είναι τέτοιος ο σωματότυπός του που τον βοηθάει. Είναι σημαντικός για εμάς, ανοίγει διαδρόμους, κάνει πράγματα που μας έλειψαν. Ο Carter από την άλλη, είναι καλά και θα αγωνιστεί αύριο και μπορεί να μας δώσει στοιχεία που δεν έχουμε από άλλους παίκτες».

 

BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα