Ιγκοκέα - ΠΑΟΚ 68-64: Κατέρρευσε στο φινάλε ο «Δικέφαλος του Βορρά»

Ιγκοκέα - ΠΑΟΚ 68-64: Κατέρρευσε στο φινάλε ο «Δικέφαλος του Βορρά»

Ιγκοκέα - ΠΑΟΚ 68-64: Κατέρρευσε στο φινάλε ο «Δικέφαλος του Βορρά»

bet365

Ο ΠΑΟΚ δεν κατάφερε να συνδυάσει με νίκη την επιστροφή του στην Ευρώπη, γνωρίζοντας την εκτός έδρας ήττα από την Ιγκοκέα με σκορ 68-64 στην πρεμιέρα του Basketball Champions League.

Το καλεντάρι της πρεμιέρας του Basketball Champions League έστειλε τον ΠΑΟΚ στη Βοσνία για τον αγώνα με την Ιγκοκέα, επιστρέφοντας στην Ευρώπη έπειτα από την περσινή απουσία. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» παρατάχθηκε δίχως τον Ζερμέιν Λοβ, ο οποίος υπέστη διάταση στον αχίλλειο τένοντα στο ματς με το Λαύριο και έμεινε στη Θεσσαλονίκη, γνωρίζοντας την ήττα από τους Βόσνιους μολονότι είχε τον έλεγχο στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα.

Οι γηπεδούχοι έκλεισαν το πρώτο δεκάλεπτο στο υπέρ τους 19-12, την ώρα που ο ΠΑΟΚ ήταν εκνευριστικά άστοχος σε αυτό το διάστημα (2/12 δίποντα, 2/4 τρίποντα), βρίσκοντας λύσεις στην επίθεση με τους Κάρτερ και Γκρίφιν. Ακολούθως, η ομάδα του Άρη Λυκογιάννη ήταν πίσω στο σκορ με 25-17 στα μέσα της δεύτερης περιόδου και μέσα σε λίγα λεπτά πραγματοποίησε φοβερό come back, κάνοντας σερί 14-0 και παίρνοντας κεφάλι στο σκορ με 31-25! Το ημίχρονο έκλεισε στο 26-32 για τον ΠΑΟΚ που βελτίωσε τα ποσοστά του.

Οι δυο ομάδες συμβάδιζαν στο σκορ στην τρίτη περίοδο ενώ η Ιγκοκέα έκανε την ύστατη προσπάθεια να αντιδράσει, με τον Στέφαν Τζόρτζεβιτς να σημειώνει 4 σερί πόντους για το 65-64 στα 54" για το φινάλε, υποχρεώνοντας τον Λυκογιάννη να καλέσει timeout βλέποντας το... black out του ΠΑΟΚ! Στη συνέχεια, ο Γκρίφιν αστόχησε και ο Ραντάνοφ πέτυχε τρίποντο για το +4 (68-64) στα 17", σφραγίζοντας τη νίκη των γηπεδούχων στην πρεμιέρα του BCL.

ΠΟΥ ΚΡΙΘΗΚΕ ΤΟ ΜΑΤΣ: Από το 44-55 στο 68-64, ο ΠΑΟΚ δέχθηκε επί μέρους σκορ 24-9 και ηττήθηκε στην έδρα της Ιγκοκέα στην πρεμιέρα του Basketball Champions League.

Ο MVP: Ο Αλέκσα Ραντάνοφ σημείωσε 13 πόντους, 7 ριμπάουντ και 1 μπλοκ σε 23:43, πετυχαίνοντας το καθοριστικό τρίποντο για το +4 της Ιγκοκέα στα 17" για το τέλος.

Ο ΑΔΥΝΑΜΟΣ ΚΡΙΚΟΣ: Σε κακή βραδιά ο Ανδρέας Χριστοδούλου με 0/5 σουτ, 2 ασίστ και 2 λάθη σε 12:25.

Ο ΑΦΑΝΗΣ ΗΡΩΑΣ: Ο ΝτεΣόν Στέφενς βοήθησε τους νικητές με 6 πόντους, 7 ριμπάουντ και 1 ασίστ.

ΤΟ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΟ ΤΟΥ ΜΑΤΣ: Η διαφορά στα ριμπάουντ (48-34).

ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΤΟΥ ΜΑΤΣ: Η ανατροπή των Βόσνιων στο φινάλε.

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ GAZZETTA: Ο ΠΑΟΚ έχασε μεγάλη ευκαιρία να φύγει με το διπλό από την έδρα της Ιγκοκέα, σε ένα ματς όπου και οι δυο ομάδες έκαναν σερί κατά τη διάρκεια του ματς.

Τα δεκάλεπτα: 19-12, 26-32, 43-49, 68-64.

68

64

@Photo credits: Basketball Champions League

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα