Ουίλ Τσέρι: Κλείνει στην ομάδα που απέκλεισε το Περιστέρι στα προκριματικά του BCL

Ευαγγελος Στελλάκης
Ουίλ Τσέρι: Κλείνει στην ομάδα που απέκλεισε το Περιστέρι στα προκριματικά του BCL

bet365

Ο Αμερικανός γκαρντ και πρώην παίκτης του Ολυμπιακού αναμένεται να αγωνιστεί στο Basketball Champions League της νέας περιόδου με την Κλουζ, όπως μετέδωσε το Sportando.

Περί τα μέσα Αυγούστου, ο Ουίλ Τσέρι υπέγραφε μονοετές συμβόλαιο με την Χάποελ Εϊλάτ ωστόσο δεν ήταν γραφτό να μακροημερεύσει στην ομάδα του Ισραήλ, για πειθαρχικούς λόγους.

Εδώ και λίγες ημέρες κυκλοφορούσε και πάλι ελεύθερος στην αγορά, παρ' όλα αυτά δεν άργησε να εξασφαλίσει το επόμενο συμβόλαιο της καριέρας του. Ο 30χρονος πλειμέικερ έδωσε τα χέρια με την Κλουζ Ναπόκα, την ομάδα από την Ρουμανία που απέκλεισε πρόσφατα στο κλειστό της Τζον Κένεντι το Περιστέρι του Σωτήρη Μανωλόπουλου από τα προκριματικά του BCL.

Η πρωταθλήτρια Ρουμανίας θα αποτελέσει τον όγδοο επαγγελματικό σταθμό της καριέρας του Τσέρι στην Γηραιά Ήπειρο, μετά τις Ζάλγκιρις, Άλμπα, Γκαζιαντέπ, Τσεντεβίτα, Ολυμπιακό, Ρέτζιο Εμίλια και Χάποελ Εϊλάτ που είχαν προηγηθεί. Μάλιστα, στον όμιλο του BCL θα τεθεί αντιμέτωπος με τις Νταρουσάφακα, Μπρίντιζι και Χάποελ Χολόν.

Ο Καλιφορνέζος γκαρντ είχε περάσει από τον Ολυμπιακό επί ημερών Ντέιβιντ Μπλατ, στο φινάλε της περιόδου 2018-19 και συνέχισε στον Πειραιά μέχρι τον Ιανουάριο του 2020.

 

BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα