ΠΑΟΚ: Ο Ζερμέιν Λοβ εκπλήρωσε το απωθημένο του στην Τούμπα! (pics)

ΠΑΟΚ: Ο Ζερμέιν Λοβ εκπλήρωσε το απωθημένο του στην Τούμπα! (pics)

Gazzetta team
ΠΑΟΚ: Ο Ζερμέιν Λοβ εκπλήρωσε το απωθημένο του στην Τούμπα! (pics)

bet365

Το μεγάλο παράπονο του Ζερμέιν Λοβ ήταν ότι δεν είχε τη δυνατότητα να νιώσει την υποστήριξη των φιλάθλων του ΠΑΟΚ κι έτσι αναγκάστηκε να πάει στο γήπεδο της Τούμπας για να εκπληρώσει το απωθημένο του.

Το περασμένο καλοκαίρι ο Ζερμέιν Λοβ αποδέχθηκε την πρόταση της μπασκετικής ομάδας του ΠΑΟΚ έχοντας ως κίνητρο και την επιθυμία να αγωνιστεί σε μια ομάδα με χιλιάδες κόσμου στο γήπεδο. Μόνο που λογάριασε δίχως τις συνθήκες που επέβαλε η πανδημία και σε αθλητικό επίπεδο με συνέπεια να ολοκληρωθεί η φετινή χρονιά δίχως να ζήσει αυτό που είχε φανταστεί. Αυτό το απωθημένο αναπτύχθηκε στην ψυχή και στο μυαλό του Αμερικανός γκαρντ και όπως αποδείχθηκε ένιωσε την ανάγκη να το καλύψει, λίγες ώρες πριν την αναχώρησή του για τις Ηνωμένες Πολιτείες.

Ο Λοβ ήταν ένας από τους χιλιάδες που βρέθηκαν στο γήπεδο της Τούμπας στη σημερινή (21/5) τελευταία προπόνηση της ποδοσφαιρικής ομάδας του ΠΑΟΚ πριν τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας και το… καταευχαριστήθηκε. Η ξενάγηση στους χώρους της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και στην αίθουσα τροπαίων ήταν κάτι προγραμματισμένο. Η ευχάριστη έκπληξη γι’ αυτόν ήταν η παρουσία των φίλων του Δικεφάλου οι οποίοι ήταν εκεί για να εμψυχώσουν την ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία. Ο Αμερικανός δεν άφησε την ευκαιρία να περάσει ανεκμετάλλευτη και αφού φωτογραφήθηκε με τον καλό φίλο του, αρχηγό της ποδοσφαιρικής ομάδας αλλά και… θαμώνα του PAOK SPORTS ARENA, Αντρέ Βιεϊρίνια, πήρε μια γεύση από την ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι φίλοι του ΠΑΟΚ, ως τελευταία ανάμνηση. Δίχως αυτό να σημαίνει βέβαια ότι έχει απορριφθεί το ενδεχόμενο επιστροφής του στη Θεσσαλονίκη για μια δεύτερη σεζόν στην ομάδα του Άρη Λυκογιάννη. Αυτό το σενάριο είναι υπαρκτό και προϊόντος του χρόνου θα φανεί αν οι δύο πλευρές θα βρουν σημείο ταύτισης.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα