Περιστέρι: Ανανέωσε ο Μανωλόπουλος για έναν ακόμη χρόνο!

Περιστέρι: Ανανέωσε ο Μανωλόπουλος για έναν ακόμη χρόνο!

Περιστέρι: Ανανέωσε ο Μανωλόπουλος για έναν ακόμη χρόνο!

bet365

Ο Σωτήρης Μανωλόπουλος θα συνεχίσει να κάθεται στον πάγκο του Περιστερίου για έναν ακόμη χρόνο, κάτι που ανακοινώθηκε και επίσημα από την διοίκηση της ομάδας!

Ο Έλληνας τεχνικός αντικατέστησε μεσούσης της σεζόν τον Νίκο Παπανικολόπουλο (ο οποίος με τη σειρά του είχε πάρει τη θέση του Αργύρη Πεδουλάκη) και οδήγησε το Περιστέρι στα playoffs!

«Είμαι πολύ χαρούμενος που συνεχίζω την συνεργασία μου με το Περιστέρι. Ο Σύλλογος λειτουργεί σε υψηλού επιπέδου επαγγελματικά πλαίσια και ταυτόχρονα έχει ένα πολύ οικογενειακό κλίμα, που κάνει την δουλειά του προπονητή πιο εύκολη. Σε αυτό το πνεύμα συνεργασίας, μετά από την συζήτηση με την διοίκηση, ήταν πλέον πολύ εύκολη η απόφαση μου να συνεχίσω να προσφέρω τις υπηρεσίες μου στον Σύλλογο» ήταν τα λόγια του Σωτήρη Μανωλόπουλου μετά την επίτευξη της συμφωνίας, ενώ συνέχισε:

«Τη δεδομένη στιγμή, το μόνο που μπορούμε να πούμε όσον αφορά τη νέα χρονιά είναι ότι η διοίκηση του συλλόγου κάνει όλες τις προσπάθειες, προκειμένου η ομάδα να μπορέσει να αγωνιστεί στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Εφόσον συμβεί αυτό, τότε θα μπορούμε στην συνέχεια να πούμε περισσότερα πράγματα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Περιστέρι: Επέστρεψε ο Ανδρέας Πολέμης!

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα