Ερασιτεχνική ΑΕΚ κατά ΕΟΚ για τη διαιτησία: «Να εξαφανιστείτε από το μπασκετικό χάρτη»

Gazzetta team
Ερασιτεχνική ΑΕΚ κατά ΕΟΚ για τη διαιτησία: «Να εξαφανιστείτε από το μπασκετικό χάρτη»

bet365

Η Ερασιτεχνική ΑΕΚ εξέδωσε ανακοίνωση κατά της ΕΟΚ για την διαιτησία του πρώτου ημιτελικού με τον Παναθηναϊκό, αναφέροντας πως οι άνθρωποι που διεύθυναν το ματς έβγαζαν νέους κανονισμούς κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης.

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε της ΑΕΚ και έκανε δύσκολα το 1-0 στη σειρά των ημιτελικών και η Ερασιτεχνική ΑΕΚ εξαπέλυσε επίθεση κατά της ΕΟΚ, μιλώντας για τη διαιτησία του παιχνιδιού.

Aναλυτικά η ανακοίνωση

«Ρε ουστ!!!

Οι θεατρίνοι της ΕΟΚ που επι μήνες μαλώνουν για το ποιος θα φάει τη θεσούλα του προέδρου για να συνεχίσει την πτωτική πορεία του ελληνικού μπάσκετ με γαυγίσματα ανικανότητας προς όλες τις κατευθύνσεις, μπας και κάποιος πιστέψει ότι το σκυλί που γαυγίζει φυλάει και το σπίτι, ακόμη δεν έχουν πάρει θέση για την απόδοση των ανθρώπων τους με τις γκρι φόρμες.

Αυτών που φέρεται να αναφέρονται ως διαιτητές στα φύλλα αγώνα, αλλά απέδειξαν τη βραδιά που μας πέρασε σε όλη την Ελλάδα ότι μπορούν και φτιάχνουν νέους κανονισμούς σε ώρα αγώνα.

Άει σιχτιρ κύριοι.

Εσείς που πριν λίγα χρόνια αποφασίσατε να αποβάλετε την ΚΑΕ ΑΕΚ από το πρωτάθλημα αν θα έπαιζε σε διοργάνωση του Μπερτομέου, αλλά δεν τολμήσατε να απειλήσατε καμία άλλη ομάδα για τον ίδιο λόγο και χάσατε τη λαλιά σας όταν το νέο αγαπημένο παιδί σας επέλεξε με δόξα και τιμή να παίξει στο EuroCup.

Εσείς που για τον ίδιο λόγο απειλήσατε να διαγράψετε και την Ερασιτεχνική ΑΕΚ από τα κιτάπια σας και να κόψετε έστω και για μια χρονιά το μπάσκετ από μικρά παιδιά.

Εσείς που μείνατε βουβοί σε διαιτητικά όργια σε βάρος της ομάδας μας κατ/ επανάληψη τα τελευταία χρόνια και πολύ περισσότερο φέτος.
Εσείς οι ίδιοι που βάλατε στο χθεσινό αγώνα τους απίθανος γκρι να κατορθώσουν να μοιράσουν εκπληκτικά τις ελεύθερες βολές.
Είμαστε σίγουροι ότι μπορείτε να ξεπεράσετε τους εαυτούς σας. Την Παρασκευή μπορούν οι βολές να είναι 50-10. Και οι τεχνικές ποινές 5-0. Το βαρέλι της ντροπής σας δεν έχει πάτο.

Και για να μην μπερδευτείτε, την ανακοίνωση αυτή δεν την βγάζει η ΚΑΕ ΑΕΚ, την βγάζει η Μάνα ΑΕΚ.

Σας ευχόμαστε να εξαφανιστείτε από το μπασκετικό χάρτη και να μας καλέσει ο εισαγγελέας να αποδείξουμε το δόλο στα σφυρίγματα των εντεταλμένων σας.

Συγχαρητήρια στους παίκτες και τους προπονητές της ομάδας μας. Μπράβο σας. Τους αποδείξατε τι σημαίνουν έννοιες που έχουν ξεχάσει. Ήθος και ευ αγωνίζεσθαι μέχρι το τέλος υπό συνθήκες κατάφωρης αδικίας»

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα