Άρης: Αναβλήθηκε η εκδίκαση της αίτησης κατάπτωσης της εγγυητικής της ΚΑΕ

Άρης: Αναβλήθηκε η εκδίκαση της αίτησης κατάπτωσης της εγγυητικής της ΚΑΕ

Άρης: Αναβλήθηκε η εκδίκαση της αίτησης κατάπτωσης της εγγυητικής της ΚΑΕ

bet365

Αναβολή για τις 25 Μαΐου πήρε η εκδίκαση της αίτησης κατάπτωσης της εγγυητικής επιταγής της ΚΑΕ Άρης και μένει να φανεί αν μέχρι τότε θα επιτευχθούν συμφωνίες με τους πιστωτές της εταιρίας.

Οι διαπραγματεύσεις των προηγούμενων ημερών μεταξύ της ΚΑΕ Άρης με τους πιστωτές δεν οδήγησαν σε μια συνολική συμφωνία. Παλιοί αθλητές της ομάδας όπως οι Δημήτρης Βεργίνης, Μιχάλης Τσαϊρέλης, Θόδωρος Ζάρας ξεκαθάρισαν ότι δεν θα υποστήριζαν την αίτηση κατάπτωσης της εγγυητικής επιστολής (παρότι δεν προέκυψε συμφωνία διακανονισμού στις συζητήσεις που προηγήθηκαν) κι αυτό έκαναν. Ομοίως και ο Δημήτρης Πρίφτης ο οποίος μάλιστα δεν μπήκε καν σε διαδικασία διαπραγμάτευσης καθώς αποφάσισε ευθύς εξαρχής να δώσει χρόνο στους «κίτρινους», ενώ αποσύρθηκε από ο Ισίδωρος Κούνουπας λόγω εξόφλησης της οφειλής.

Αντιθέτως, από την πλευρά του νομικού εκπροσώπου (Νίκου Πετράτου) των Κώστα Χαραλαμπίδη, Σπύρου Μούρτου, Φάνη Κουμπούρα και Νίκου Μπάρλου κατατέθηκε αίτημα εκδίκασης της υπόθεσης. Αυτή αναβλήθηκε για τις 25 Μαΐου, κατόπιν αιτήματος της ΚΑΕ Άρης, για δύο λόγους. Ο πρώτος και βασικότερος έχει να κάνει με την αγωγή που έχει καταθέσει η ΚΑΕ Άρης κατά παλιότερης απόφασης κατάπτωσης της εγγυητικής επιστολής της ΚΑΕ από την ΕΕΑ και η οποία δεν έχει εκδικαστεί. Για τον ίδιο λόγο μάλιστα δεν αποκλείεται να δοθούν κι άλλες αναβολές. Ο δεύτερος λόγος είναι ότι μ’ αυτόν τον τρόπο η ΕΕΑ ουσιαστικά έδωσε διάστημα δώδεκα ημερών στις δύο πλευρές ούτως ώστε να βρουν συμφωνίες.
 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα