Καμπερίδης: «Εμείς είχαμε περισσότερες απουσίες από την ΑΕΚ»

Gazzetta team
Καμπερίδης: «Εμείς είχαμε περισσότερες απουσίες από την ΑΕΚ»

bet365

Η φυσική παρουσία δεν σημαίνει και… παρουσία σε παιχνίδι και ο Σάββας Καμπερίδης εκτίμησε ότι βάσει της εμφάνισης κάποιων παικτών φάνηκε ότι ο Άρης είχε περισσότερες απουσίες από την ΑΕΚ.

Ο προπονητής του Άρη εξέφρασε τα παράπονά του για την εικόνα της ομάδας του. «Σε ένα πολύ κακό παιχνίδι κέρδισε η ομάδα που έπρεπε να κερδίσει. Συγχαρητήρια στην ΑΕΚ. Πριν το παιχνίδι, υπήρχε η πεποίθηση ότι οι απουσίες της ΑΕΚ θα μας έδιναν τη δυνατότητα να μπορέσουμε να διεκδικήσουμε το παιχνίδι, να πετύχουμε μια σημαντική νίκη, στη συνέχεια φάνηκε όμως ότι δεν αρκεί η φυσική παρουσία γιατί στην πραγματικότητα εμείς είχαμε περισσότερες απουσίες από την ΑΕΚ. Δεν έχουμε σωστή προσέγγιση του αγώνα, την απαιτούμενη συγκέντρωση που χρειάζεται για να κερδίσεις ένα παιχνίδι. Ήμασταν πολύ στατικοί και παίξαμε πολλές φάσεις στο ένας εναντίον ενός για άσκοπο λόγο και με πολύ κακά αποτελέσματα. Οι ασίστ είναι πολύ χαμηλές γιατί δεν παίζουμε όσο ομαδικά θα έπρεπε. Υπάρχουν τέσσερα παιχνίδια ακόμη μπροστά μας, η ομάδα πρέπει να κάνει κάποιες νίκες. Αυτό θέλει πρώτα να καταλάβουμε και να νιώσουμε αν όντως θέλουμε να είμαστε ομάδα στα τελευταία παιχνίδια ή να συνεχίσουμε να παρουσιάζουμε την εικόνα που είχαμε σήμερα».

Σε ερώτηση για την εικόνα που παρουσίασαν κάποιοι παίκτες, λες και ήδη βρίσκονται σε διακοπές, απάντησε: «Κάθε μέρα συζητάμε τον τρόπο που προσεγγίζουμε τις προπονήσεις και τους αγώνες. Η τελευταία εικόνα που θα έχει η ομάδα είναι σημαντική για τον καθένα ξεχωριστά αλλά και για τον σύλλογο που εκπροσωπούμε.. Προφανώς δεν το έχουμε εντρυφήσει στον βαθμό που θα έπρεπε. Κανείς δεν μπορεί από μόνος του να είναι αποτελεσματικότητας, τουλάχιστον για την ποιότητα που εμείς διαθέτουμε. Ζημιώνει τον καθένα ξεχωριστά και περισσότερο την ομάδα».
 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα