Σκουρτόπουλος: «Θα γίνουν αλλαγές που δεν περιμένει κανείς»

Gazzetta team
Σκουρτόπουλος: «Θα γίνουν αλλαγές που δεν περιμένει κανείς»

bet365

Αποφασισμένος να προχωρήσει σε βαθιές τομές εμφανίστηκε ο Θανάσης Σκουρτόπουλος μετά τη συντριβή του Ηρακλή από Άρη στο Ιβανώφειο.

Ο προπονητής του Ηρακλή υποστήριξε ότι δεν περίμενε ότι η ομάδα του θα παρουσίαζε τόσο κακή εικόνα. «Ο Άρης έπαιξε ένα παιχνίδι κατηγορίας, είχε δύναμη, κέρδισε τις επαφές και μας ανάγκασε να κυνηγάμε στο σκορ. Για μένα, ήταν τρομερή έκπληξη η εικόνα της ομάδας μου, γιατί προηγήθηκαν καλές προπονήσεις, προερχόμασταν από ένα καλό αποτέλεσμα το οποίο θα έπρεπε να μας δώσει φτερά. Αποδείχθηκε όμως ότι είναι μεγαλύτερο το πρόβλημα που έχουν στη νοοτροπία γιατί προσπαθήσαμε να κερδίσουμε ατομικά και όχι ομαδικά».

Ο Θανάσης Σκουρτόπουλος αναφέρθηκε στη συλλογικότητα που δεν έχει ο Ηρακλής. «Η ομάδα ήταν αλλού. Έχουμε θέμα με τους Αμερικάνους το οποίο θα πρέπει να το λύσουμε εσωτερικά γιατί δεν έχουμε το δικαίωμα να κάνουμε αλλαγές. Παρότι η ομάδα έχει βαριά ονόματα δεν παίζουν, η ανταπόκριση που έχουμε δεν είναι αντίστοιχη της αξίας τους. Είναι ένα θέμα που πρέπει να δούμε. Εν ανάγκη θα γίνουν αλλαγές τις οποίες δεν περιμένει κανένας γιατί δεν μπορεί αυτή η ομάδα να προχωρήσει με το ατομικό συμφέρον αλλά ως ομάδα».

Σε ερώτηση για τον κίνδυνο που διατρέχει ο Ηρακλής, παραδέχθηκε ότι… «όντως η ομάδα είναι σε κίνδυνο αλλά είναι στο χέρι μας. Περιμένουμε την απόφαση (του αθλητικού δικαστή του ΕΣΑΚΕ) για τον αγώνα με τον Ιωνικό. Αν δεν προσέξουμε θα εξαρτιόμαστε από το τι θα κάνουν οι άλλοι».
 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα