Παπαπέτρου: «Δεν έχω μείνει τόσο καιρό έξω ούτε το καλοκαίρι»!

Παπαπέτρου: «Δεν έχω μείνει τόσο καιρό έξω ούτε το καλοκαίρι»!

Παπαπέτρου: «Δεν έχω μείνει τόσο καιρό έξω ούτε το καλοκαίρι»!

bet365

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου αναφέρθηκε στη νίκη επί του Κολοσσού, τις επιδόσεις του Παναθηναϊκού στο τρίποντο και την προσωπική του απόδοση.

Ο φόργουορντ του Παναθηναϊκού τόνισε στην κάμερα της ΕΡΤ έπειτα από τη νίκη επί του Κολοσσού στο Κ.Γ. Καλλιθέας:

«Ήταν ένα ιδιαίτερο παιχνίδι για εμάς. Υπάρχει καταπόνηση, δώσαμε πολλά παιχνίδια στη σειρά το τελευταίο διάστημα. Ταλαιπωρηθήκαμε επίσης από τον κορονοϊό, είχαμε απουσίες και τραυματισμούς ενώ ήλθαν στην ομάδα κάποια νέα παιδιά. Πριν προκύψει το ζήτημα με τον κορονοϊό είχαμε βρει καλό μομέντουμ. Τώρα το ζητούμενο είναι να βρεθούμε ξανά σε καλή κατάσταση».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στα διάφορα σχήματα που δοκιμάζει ο Όντεντ Κάτας και την ευστοχία των «πράσινων» πίσω από τα 6μ.75: «Ο κόουτς θέλει οι παίκτες του να νιώθουν σημαντικοί και για αυτό τον λόγο, ανάλογο με τον αντίπαλο, αλλάζει σχήματα και δοκιμάζει πράγματα. Πάντα είναι ωραίο να ευστοχείς σε τρίποντο, το μπάσκετ έχει αλλάξει και το τρίποντο είναι πολύ σημαντικό στοιχείο του παιχνιδιού».

Όσον αφορά την προσέγγιση του Παναθηναϊκού στα ματς της Basket League, τόνισε: «Δεν υποτιμούμε κανέναν αντίπαλο. Δεν βλέπουμε αυτά τα παιχνίδια σαν προπονήσεις. Είναι σημαντικό να βελτιωνόμαστε μέρα με τη μέρα. Το πρωτάθλημα και το Κύπελλο είναι οι δυο στόχοι. Δυστυχώς, δεν είμαστε τόσο χαρούμενοι με την πορεία μας στην Ευρωλίγκα. Κοιτάμε μπροστά και θέλουμε να είμαστε έτοιμοι όταν κριθούν οι τίτλοι».

Αναφορικά στην προσωπική του απόδοση, ανέφερε: «Είναι μια δύσκολη περίοδος. Έμεινα για μεγάλο διάστημα εκτός. Δεν έχω μείνει τόσο καιρό έξω ούτε το καλοκαίρι! Νιώθω πως είμαι λίγο εκτός όσον αφορά τη φυσική κατάσταση και προχωράω μέρα με τη μέρα».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα