Λυκογιάννης: «Νίκη που μας επιτρέπει να κοιτάμε προς τα πάνω»

Gazzetta team
Λυκογιάννης: «Νίκη που μας επιτρέπει να κοιτάμε προς τα πάνω»

bet365

Ο Άρης Λυκογιάννης αναφέρθηκε στη σημασία της νίκης επί της Λάρισας για τον ΠΑΟΚ και τη συνέχεια των υποχρεώσεών του στην Basket League.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ ανέφερε έπειτα από τη νίκη επί της Λάρισας στο κλειστό της Νεάπολης:

«Είναι μια πολύ σημαντική νίκη για εμάς. Θεωρώ ότι είναι μια νίκη που μας δίνει τη δυνατότητα να πάψουμε να κοιτάμε προς τα πίσω μας και πλέον να κοιτάξουμε τις πιο ψηλές θέσεις στη βαθμολογία. Είχαμε σημαδέψει αυτό το παιχνίδι, λέγοντας ότι έχουμε ένα πάρα πολύ δύσκολο πρόγραμμα, αφού έχουμε τις ομάδες με υψηλούς στόχους στο γήπεδό μας και όλα τα υπόλοιπα παιχνίδια με τις ομάδες που βρίσκονται σε μια διαδικασία να αποφύγουν τις τελευταίες θέσεις εκτός έδρας.

Θεωρώ ότι αν εξαιρέσει κανείς το πρώτο δεκάλεπτο, από εκεί και πέρα ελέγξαμε το παιχνίδι και τον ρυθμό του και αν δεν υπήρχε η πολύ μεγάλη ευστοχία της Λάρισας στα τρίποντα, νομίζω ότι θα είχαμε κερδίσει από την κανονική διάρκεια. Είναι ξεκάθαρο ότι έχουμε κερδίσει τα τρία δεκάλεπτα της κανονικής διάρκειας και το πεντάλεπτο της παράτασης. Δύο πολύ μεγάλα τρίποντα του Jerry Smith και η δική μας αποτυχία στην κανονική διάρκεια, έστειλαν το παιχνίδι στην παράταση.

Εκεί, φάνηκε στην αρχή να αλλάζει η ψυχολογία, με τον αντίπαλο να ξεφεύγει με 6 πόντους, βάζοντας δύο μεγάλα σουτ, παρ’όλα αυτά δεν τα παρατήσαμε και αυτό δίνει ακόμα μεγαλύτερη αξία στη νίκη μας. Κάναμε ένα πολύ μεγάλο comeback στα τελευταία λεπτά και πήραμε μία πολύ σημαντική νίκη για τη συνέχεια. Εύχομαι καλή συνέχεια στην ομάδα της Λάρισα στο υπόλοιπο του πρωταθλήματος. Εμείς θα αφήσουμε πίσω μας αυτό το αποτέλεσμα και θα συνεχίσουμε».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα