«Λειψή» αυλαία στην 15η αγωνιστική μετά τις αναβολές

Gazzetta team
«Λειψή» αυλαία στην 15η αγωνιστική μετά τις αναβολές

bet365

Οι δύο αναβολές στην πρώτη μέρα της 15ης αγωνιστικής στην Basket League, μεταφέρουν το ενδιαφέρον μόνο στο ΔΑΚ Αγρινίου.

Όπως είναι γνωστό αναβλήθηκαν τα παιχνίδια μεταξύ Προμηθέα-ΑΕΚ και Λαυρίου-Κολοσσού Ρόδου λόγω των κρουσμάτων κορονοϊού, κάτι που σημαίνει ότι στο άνοιγμα της αυλαίας για την 15η αγωνιστική της Basket League, περιλαμβάνεται μόνο ένα ματς.

Συγκεκριμένα στο Αγρίνιο, η ομάδα του Μεσολογγίου θα υποδεχθεί το Περιστέρι (27/2, 20:00, ΕΡΤ-3), όπου θα κάνει ντεμπούτο στον πάγκο της ομάδας ο Σωτήρης Μανωλόπουλος. Όπως ανέφερε και ο ΕΣΑΚΕ «στο παιχνίδι του πρώτου γύρου, που ήταν και το πρώτο μεταξύ των δύο ομάδων, το Περιστέρι έφτασε στην εντός έδρας νίκη με 84-72 έχοντας ως καλύτερους τον Μάρβιν Τζόουνς (19π, 8/10δ, 8ρ.) και τον Γιάννη Αθηναίου (17π, 5/5τρ, 5ρ, 6ασ.). Από την πλευρά του Μεσολογγίου ο Ντεβόντε Γκριν είχε 16 και ο Τζαζμάρ Φέργκιουσον 15 πόντους.

Υπάρχει ένα γεγονός που συνδέει τους δύο αγώνες, εκείνον που έγινε στις 15 Νοεμβρίου κι αυτού που θα γίνει το Σάββατο. Πριν από αυτούς το Περιστέρι προχώρησε σε αλλαγή προπονητή και όπως στο ματς του πρώτου γύρου έκανε ντεμπούτο -στην τέταρτη θητεία του- ο Αργύρης Πεδουλάκης, έτσι στον μεθαυριανό θα κάνει ντεμπούτο ο Σωτήρης Μανωλόπουλος.

Το παιχνίδι που έγινε για την 4η αγωνιστική, χαρακτηρίστηκε από δύο ακόμη αξιοσημείωτα στοιχεία. Ο Γιάννης Αθηναίου με τα 5/5 τρίποντα του σημείωσε την κορυφαία επίδοση των τελευταίων 369 αγώνων της Basket League ενώ ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος μπήκε στο «κλαμπ» των παικτών που σημείωσαν 2.500 πόντους στο επαγγελματικό Πρωτάθλημα».

Το πρόγραμμα της 15ης αγωνιστικής:

Σάββατο 27/02

Προμηθέας - ΑΕΚ (αναβλήθηκε)
Λαύριο - Κολοσσός Ρόδου (αναβλήθηκε)
Μεσολόγγι - Περιστέρι 20:00

Κυριακή 28/02

Λάρισα - ΠΑΟΚ 17:00
Ηρακλής - Ιωνικός 17:00
Παναθηναϊκός - Άρης 20:00

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα