ΑΕΚ: Προπόνηση με Μέικον, έτοιμοι Γιάνκοβιτς, Κατσίβελης

ΑΕΚ: Προπόνηση με Μέικον, έτοιμοι Γιάνκοβιτς, Κατσίβελης

Μιχάλης Γκιουλένογλου
ΑΕΚ: Προπόνηση με Μέικον, έτοιμοι Γιάνκοβιτς, Κατσίβελης

bet365

Η προπόνηση της ΑΕΚ είχε πολλά νέα πρόσωπα. Εκτός απ' τον Ντάριλ Μέικον, ο Ηλίας Παπαθεοδώρου είδε και τους Γιάνκοβιτς και Κατσίβελη να προπονούνται!

Τα προβλήματα λύνονται για την ΑΕΚ και την Ηλία Παπαθεοδώρου. Το νέο απόκτημα της ομάδας, ο Ντάριλ Μέικον έκανε την πρώτη προπόνησή του με τους «κιτρινόμαυρους» και είναι έτοιμος για το αυριανό ντεμπούτο του απέναντι στο Περιστέρι (6/2, 20:00). Ωστόσο, ο προπονητής της ΑΕΚ έχει ξανά στη διάθεσή του τόσο τον Βλάντο Γιάνκοβιτς, όσο και τον Δημήτρη Κατσίβελη!

Κάτι που σημαίνει πως ο μοναδικός απόντας (τραυματίας) είναι ο Νίκος Γκίκας. Επίσης, εκτός θα είναι ο Ματ Λοτζέσκι που δεν έχει πια δικαίωμα συμμετοχής στην Basket League.

«Να προσαρμοστεί ο Μέικον»

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου αναφέρθηκε στο νέο απόκτημα της ομάδας, αλλά και στο Περιστέρι: «Ο αντίπαλός μας είναι μία καλή και ποιοτική ομάδα. Διαθέτει ρόστερ με έμπειρους Έλληνες και ξένους παίκτες. Πρέπει να κάνουμε ένα καλό ματς αύριο, τόσο αμυντικά όσο και επιθετικά, για να μπορέσουμε να κερδίσουμε και να επιστρέψουμε στις νίκες. Σήμερα προσθέσαμε και επίσημα στο ρόστερ τον Ντάριλ Μέικον, ο οποίος έχει λίγες ώρες προπόνησης. Αυτό, που θέλουμε είναι να προσαρμοστεί όσο το δυνατόν πιο γρήγορα ο Μέικον, ώστε να μπορέσει να μας βοηθήσει άμεσα».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα