ΑΕΚ: Τη Δευτέρα (1/2) στην Αθήνα ο Μέικον

ΑΕΚ: Τη Δευτέρα (1/2) στην Αθήνα ο Μέικον

Μιχάλης Γκιουλένογλου
ΑΕΚ: Τη Δευτέρα (1/2) στην Αθήνα ο Μέικον

bet365

Το νέο απόκτημα της ΑΕΚ, ο Ντάριλ Μέικον φτάνει στην Αθήνα αύριο, Δευτέρα, προκειμένου να ενσωματωθεί στις προπονήσεις και να είναι έτοιμος για τα κρίσιμα ματς του Κυπέλλου.

Ακόμη μία προσθήκη στο ρόστερ της ΑΕΚ, καταφθάνει. Ο Ντάριλ Μέικον θα... πατήσει στην Αθήνα τη Δευτέρα (1/2) ημέρα που η ΑΕΚ θα μάθει και τους αντιπάλους της στην επόμενη φάση του BCL. Ο Αμερικανός γκαρντ είχε προκριθεί ως πρώτη λύση εδώ και αρκετές ημέρες και απέμενε να μείνει ελεύθερος από τη Γαλατασαράι. Όπως και έγινε.

Πάντως, από την ΑΕΚ τόνιζαν πως η εναλλακτική, αν δεν έκλεινε θετικά το θέμα του Μέικον, ήταν ο Ντεμέτριους Τζάκσον, ο οποίος είναι και ελεύθερος. Παράλληλα, από την ΑΕΚ ξεκαθάριζαν ότι δεν υπάρχει θέμα απομάκρυνσης των ξέων αθλητών. Αυτή τη στιγμή η ΑΕΚ έχει 6 ξένους (Ματσιούλις, Λοτζέσκι, Μόουζες, Μορέιρα, Λάνγκφορντ, Σλότερ) και με τον Μέικον θα γίνουν επτά.

Αυτό σημαίνει πως ένας θα πρέπει να «κοπεί» από την Basket League. Αυτή τη στιγμή η επιλογή τείνει να γίνει ανάμεσα στον Σλότερ και τον Μόουζες.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα