ΠΑΟΚ: Παρατηρήσεις Λυκογιάννη και προετοιμασία για Λαύριο

ΠΑΟΚ: Παρατηρήσεις Λυκογιάννη και προετοιμασία για Λαύριο

Gazzetta team
ΠΑΟΚ: Παρατηρήσεις Λυκογιάννη και προετοιμασία για Λαύριο

bet365

Ο Άρης Λυκογιάννης περίμενε από την ομάδα του να σταθεί ανταγωνιστικά απέναντι στην ΑΕΚ, γι’ αυτό έκανε παρατηρήσεις στους παίκτες του για την εμφάνιση και τη βαριά ήττα.

Ο προπονητής του Δικεφάλου εκτίμησε ότι η ομάδα του έκανε το χειρότερό της παιχνίδι από την ημέρα ανάληψης των τεχνικών καθηκόντων, γι’ αυτόν τον λόγο στην καθιερωμένη ανάλυση των λαθών στον αγώνα με την ΑΕΚ, προχώρησε σε αρκετές παρατηρήσεις. Στην ενημέρωσή της η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ανέφερε. «Πολυτέλεια χρόνου δεν υπάρχει για τον ΠΑΟΚ. Με τον επόμενο αγώνα πρωταθλήματος, με αντίπαλο το Λαύριο MEGA BOLT (αυτό το Σάββατο 30/1/2021 στις 17:00) να πλησιάζει και την ομάδα να προέρχεται από την κακή εμφάνιση στο ΟΑΚΑ, η σκληρή δουλειά και η αλλαγή της εικόνας που παρουσίασε την Τετάρτη είναι μονόδρομος.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ παραμένει στην Αθήνα, με την προετοιμασία πλέον να επικεντρώνεται στην άμεση αλλαγή στην εικόνα της ομάδας. Και με αυτή την κατεύθυνση, έγινε σήμερα η καθιερωμένη, αλλά και ωριαία ανάλυση των λαθών που έγιναν στο χθεσινό παιχνίδι με την χρήση βίντεο και τις επισημάνσεις που από τον κ.Λυκογιάννη. Το πρόγραμμα της ομάδας συνεχίστηκε με προπόνηση τακτικής, η οποία πραγματοποιήθηκε στο Κλειστό Γυμναστήριο «Ανδρέας Παπανδρέου» του Περιστερίου.

Το πρόγραμμα του ΠΑΟΚ θα συνεχιστεί την Παρασκευή το απόγευμα με μία προπόνηση, την τελευταία πριν τον αγώνα του Σαββάτου με το Λαύριο».
 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα