Μήτογλου: «Μου αρέσει να παίζω στο '4' αλλά κάνω ότι μου πει ο προπονητής» (vid)

Μήτογλου: «Μου αρέσει να παίζω στο '4' αλλά κάνω ότι μου πει ο προπονητής» (vid)

Gazzetta team
Μήτογλου: «Μου αρέσει να παίζω στο '4' αλλά κάνω ότι μου πει ο προπονητής» (vid)

bet365

Ο Ντίνος Μήτογλου δεν αρνήθηκε ότι προτιμάει να αγωνίζεται στο «τέσσερα» απ' ότι στο «πέντε» ενώ είπε ότι μέρα με τη μέρα προσπαθούν όλοι να αφομοιώσουν τη φιλοσοφία του Όντεντ Κάτας.

«Είναι τελείως διαφορετική η φιλοσοφία του coach και προσπαθούμε ακόμα να προσαρμοστούμε σε αυτά που θέλει και ζητάει. Παίζει με δύο ψηλούς, πιο εσωτερικό παιχνίδι, προσπαθεί να δώσει έμφαση στο physical παιχνίδι, όπως επίσης και στο transition παιχνίδι. Σιγά-σιγά, μέρα με τη μέρα, καταλαβαίνουμε τη φιλοσοφία του και θέλουμε και εμείς να μάθουμε απ' αυτόν και εκείνος από εμάς» είπε αρχικά ο διεθνής φόργουρντ, ο οποίος είχε 16 πόντους και 6 ριμπάουντ στη νίκη των «πρασίνων».

Για τη μετάβαση στα νέα δεδομένα είπε ότι «στην αρχή νιώθαμε ότι είμασταν στο ξεκίνημα της προετοιμασίας και ότι αρχίζει ξανά η σεζόν για εμάς. Ήταν πολύ δύσκολο για όλους. Κάτι το καινούργιο. Και αυτό διότι είχαμε συνηθίσει τη φιλοσοφία του coach Βόβορα. Όμως τα δεδομένα έχουν αλλάξει. Πρέπει να συνεχίσουμε. Έχουμε ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα μπροστά μας και πρέπει να βελτιωθούμε».

Όσο για τον ίδιο; «Νιώθω πολύ καλά». Και τη θέση που του αρέσει να παίζει; «Αυτά είναι απόψεις των προπονητών. Εμένα μου αρέσει να παίζω στο τέσσερα, αλλά αν ο προπονητής κρίνει βάσει πλάνου και αγώνα ότι με χρειάζεται στο πέντε, θα παίξω στο πέντε. Δεν υπάρχει κανένα θέμα γι' αυτό».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα