Γκουτιέρεζ: «Είμαι ενθουσιασμένος που βρίσκομαι στο Περιστέρι»

Γκουτιέρεζ: «Είμαι ενθουσιασμένος που βρίσκομαι στο Περιστέρι»

Gazzetta team
Γκουτιέρεζ: «Είμαι ενθουσιασμένος που βρίσκομαι στο Περιστέρι»

bet365

Την πρώτη του προπόνηση με τη νέα του ομάδα έκανε την Δευτέρα (18/1) ο Χόρχε Γκουτιέρεζ στο Περιστέρι.

Ο Μεξικανός γκαρντ ξεκίνησε άμεσα ταχύρρυθμα μαθήματα, προκειμένου να μάθει τα συστήματα της ομάδας, ενώ συνομίλησε και με τον προπονητή Αργύρη Πεδουλάκη, ο οποίος του εξήγησε ποιος θα είναι ο ρόλος του.

«Είμαι ενθουσιασμένος που βρίσκομαι στο Περιστέρι, ξέρω καλά πού έχω έρθει και ελπίζω να μπορέσω να δώσω και εγώ κάτι με την παρουσία μου, ώστε να κερδίζει η ομάδα», δήλωσε ο Γκουτιέρεζ.

«Είναι η πέμπτη μου χρονιά στην Ευρώπη. Το σημαντικότερο είναι πως πρόκειται για ένα από τα κορυφαία πρωταθλήματα στην Ευρώπη. Ξέρω καλά ότι τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα είναι υψηλού επιπέδου και είμαι χαρούμενος για την επιλογή μου να έρθω στο Περιστέρι».

Όσο για το αγωνιστικό στοιχείο που θα δώσει στην ομάδα, με την παρουσία του, ο Γκουτιέρεζ εξήγησε:

«Η εμπειρία είναι το ένα κομμάτι, αλλά κυρίως είμαι παίκτης με μεγάλη προσήλωση στην άμυνα. Σε οποιαδήποτε ομάδα έχει μεγάλη αξία αυτό το στοιχείο και αυτό θα το προσφέρω στο Περιστέρι».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα