ΑΕΚ: Αήττητη για 14 μήνες, τρεις ήττες σε 20 μέρες!

ΑΕΚ: Αήττητη για 14 μήνες, τρεις ήττες σε 20 μέρες!

Μιχάλης Γκιουλένογλου
ΑΕΚ: Αήττητη για 14 μήνες, τρεις ήττες σε 20 μέρες!

bet365

Τα σερί είναι για να... σπάνε. Είτε θετικά, είτε αρνητικά. Η ΑΕΚ βιώνει την άλλη πλευρά του νομίσματος, με τρεις ήττες στην Basket League σε διάστημα σε 20 ημέρες! Πρόβλημα η επίθεση και η άμυνα.

Σερί ήταν και χάθηκε στο Λαύριο. Μόνο που κάθε θετικό διάστημα, διαθέτει και ένα αρνητικό. Η ΑΕΚ, μετά την ήττα από τον Προμηθέα, βιώνει την άλλη πλευρά του νομίσματος. Αυτή που δεν θέλει να ζει καμία ομάδα. Αλλά είναι αναπόσπαστο κομμάτι της (αθλητικής) ζωής. Η ΑΕΚ του Ηλία Παπαθεοδώρου συμπλήρωσε 14 μήνες αήττητη στην Basket League. Από τις 27 Οκτωβρίου του 2019, μέχρι τις 27 Δεκεμβρίου 2020.

Από εκείνη την ημέρα του Δεκεμβρίου, η ΑΕΚ έχει δώσει τέσσερα ματς στο πρωτάθλημα. Και έχει υποστεί τρεις ήττες (Λαύριο, Παναθηναϊκός, Προμηθέας). Με ένα κοινό χαρακτηριστικό. Τον... κόφτη στην επίθεση στους 75 πόντους (70 απέναντι σε Λαύριο), ενώ στα προηγούμενα ματς έφτανε με ευκολία τους 80+ πόντους. Και όχι μόνο. Η άμυνα της επέτρεπε μέχρι 70 πόντους σε κάθε αντίπαλο.

Μετρήστε και θα καταλάβετε: 78 από το Λαύριο, 80 από τον Παναθηναϊκό και 82 από τον Προμηθέα. Οι απουσίες φέρνουν και ανισορροπία στο ροτέισον της άμυνας. Χάθηκαν σημαντικά κομμάτια της άμυνας (Ζήσης, Γιάνκοβιτς, Σλότερ) και η ΑΕΚ επιτρέπει πολλούς πόντους.

Αν προστεθεί και η ήττα από την Χολόν, για το BCL, τότε το αρνητικό ρεκόρ το τελευταίο 20ήμερο φτάνει στο 1-4, με μοναδική νίκη αυτή απέναντι στον Κολοσσό.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα