Λοτζέσκι: Ξεπέρασε τον Αλφόνσο Φορντ και «έπιασε» τον Έρικ Μικ!

Λοτζέσκι: Ξεπέρασε τον Αλφόνσο Φορντ και «έπιασε» τον Έρικ Μικ!

Gazzetta team
Λοτζέσκι: Ξεπέρασε τον Αλφόνσο Φορντ και «έπιασε» τον Έρικ Μικ!

bet365

Ιδιαίτερο ήταν για τον Ματ Λοτζέσκι το ματς με τον Παναθηναϊκό καθώς είχε τη... δική του, στατιστική διάκριση όσον αφορά τον τομέα των ριμπάουντ.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο ΕΣΑΚΕ για τον Αμερικανό (με βελγικό διαβατήριο) φόργουορντ «κόντρα στη δεύτερη από τις τρεις ομάδες με τις οποίες αγωνίστηκε στην Ελλάδα, ο Ματ Λοτζέσκι έφτασε τα 500 ριμπάουντ καριέρας στη Stoiximan Basket League. Επιπλέον με την 149η εμφάνιση του στην κατηγορία, «σκαρφάλωσε» στη 16η θέση της λίστας των ξένων του επαγγελματικού Πρωταθλήματος. Ο Λοτζέσκι ξεπέρασε τον αείμνηστο Αλφόνσο Φορντ και έφτασε τον Έρικ Μικ (Ηρακλής, Απόλλων Πάτρας, Μαρούσι, Περιστέρι) και τον Σάσα Βασίλιεβιτς (ΑΕΚ, Κολοσσός H Hotels, Ίκαρος, Κηφισιά, Κόροιβος)»

Και συνέχισε: «Η ΑΕΚ έχασε τη μάχη των ριμπάουντ (είχε 27 έναντι 39 του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ) αλλά έκανε λιγότερα από τα μισά λάθη από εκείνα του αντιπάλου της. Είχε επτά έναντι 18 των «πράσινων» και ισοφάρισε την καλύτερη επίδοση της φετινής Stoiximan Basket League, αφού επτά λάθη είχε και ο Προμηθέας στο ματς της προηγούμενης αγωνιστικής με το Μεσολόγγι Baxi.

Ο Δικέφαλος περιορίστηκε στα 14 αμυντικά ριμπάουντ στη χειρότερη επίδοση του στο Πρωτάθλημα από την 1η Απριλίου 2018 όταν είχε και πάλι 14, στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Ολυμπιακό (100-86). Η «Ένωση» έμεινε για δεύτερη φορά, μετά το παιχνίδι με τον Ηρακλή, σε μηδενική επίδοση κοψιμάτων».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα